Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
z gumami 195/45 R16 W Toyo. Ker sem priletel na kamenje mi je šla optika prvih dveh gum.
Sedaj bi rabil dve novi gumi, pa ne vem katero znamko izbrat. Je Toyo OK, naj ostanem pri njih?
Thx.
No kamenje mi je poškodovalo optiko tako da mi je pobralo dobršen del prednjih gum preden sem to opazil. Ni problem vzeti enakih gum, problem je ali so kakšne boljše?
Sedaj se bo spet začela vojna rižev vs. kvalitetne gume.
Če mene vprašaš je Toyo šrot, ampak če nisi opazil da je guma slaba .. potem mora bit dobra ne?!
To gre za letno gumo? Toyo proxes CF1? Tule imas test izpred dveh sezon kjer piše da je guma druga najboljša od vse, boljša je samo še Wanil! Aja od odzadaj!
Glede na to da obstaja še en kup cenjših gum, ki so med drugim celo boljše ti res ne vem kaj svetovat!
Na žalost je to serijsko obuvalo. Ma saj za skakanje okoli ni tako slaba. Drugače pa imam na ostalih avtih Bridgestone Turanza in kot kaže bom dal tudi te semle.
teoretično lahko, če so spredaj malo slabše gume, gobec pri sprednjem pogonu še vedno popravljaš, če ti nese pa zadek, si pa pečen, zato nove gume nazaj... to je en od razlogov...
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.