Mazda 2 1,3 TE Pro ali Corsa 1,4 trend?

schalko

Pripravnik
4. jan 2008
317
1
18
Velenje
Torej moja se nekot ne more odločit med tema dvema avtekoma. Prostora je v obeh približno enako. Mazda ji je lepša zunaj, corsa pa znotraj. Prožnost in iskrivost motorja je zaradi manjše teže na Mazdini strani, prav tako podvozje. Vendar???
Kako bi/ste se vi odločili?

Dr_Strangelove

Fizikalc
1. nov 2007
3.073
2
36
www.pentagon.gov
Mazda 2.
smile-1.gif

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
tudi jaz sem bil v podobni dilemi, vendar sta bila še v igri Grande Punto in Yaris. Odločila sva (se) je za Grandeta.
Za svoj denar najboljše opremljen, pa še najlepši.
srce-1.gif

ni trend oprema pri Fordu?

Nazadnje urejeno:

Fetici

Fizikalc
1. feb 2008
550
36
28
Ko sej jest kupoval Mazde še ni bilo zunaj! Kupil sem Corso, ker je bila cenovno naugodnejša.

Grande Punto mi je preveč plastičen.
tongue-1.gif

Najlažje se je odločit tako, da se gre v salon in se avto proba
cool-1.gif

100 ljudi sto čudi, 100 žena 200 sisa
zmaga.gif

schalko

Pripravnik
4. jan 2008
317
1
18
Velenje
Citat:
Uporabnik sole pravi:
tudi jaz sem bil v podobni dilemi, vendar sta bila še v igri Grande Punto in Yaris. Odločila sva (se) je za Grandeta.
Za svoj denar najboljše opremljen, pa še najlepši.
srce-1.gif

ni trend oprema pri Fordu?
Jao soory. Jaz zase kupujem S-maxa pa sem pomotoma napisal trend. Všeč ji je Enjoj oprema seveda. Avto črn, noter pa fukiš rdeča kombinacija. Če pomislim da jo bom tudi jaz kdaj vozil
uf-1.gif

schalko

Pripravnik
4. jan 2008
317
1
18
Velenje
Citat:
Uporabnik Fetici pravi:
Ko sej jest kupoval Mazde še ni bilo zunaj! Kupil sem Corso, ker je bila cenovno naugodnejša.

Grande Punto mi je preveč plastičen.
tongue-1.gif

Najlažje se je odločit tako, da se gre v salon in se avto proba
cool-1.gif

100 ljudi sto čudi, 100 žena 200 sisa
zmaga.gif
Sva probala, pa je v vožnji Mazda veliko bolj prepričljiva. Ko le ne bi bi bila tk grda znotraj. Cena obeh je pa tu nek...

Nazadnje urejeno:

Marauder

Pripravnik
16. mar 2008
205
0
16
Jaz bi šel k Japoncu... Pa še svetovni avto leta je... Jaz zase vem, da k Evropejcu ali pa Američanu ne grem nikoli več...

Samo je pa res, da bo avto vozila tvoja boljša polovica! In naj kupi tisto kar si sama zdi da je najbolj primerno zanjo! Vozila bo avto tako ali tako ona in ne Alter...

mr_

Guru
20. sep 2007
9.356
2.730
113
KSZ
Cena avta ni tista ki je napisana v ceniku, ampak tista ki jo bos placal za vse stroske avta v casu lastnistva-uporabe. Tako da najcenejsi ni nujno najcenejsi.

schalko

Pripravnik
4. jan 2008
317
1
18
Velenje
Moram vas (nas) razžalostit, vendar moja se je odločila za Corso
frown-1.gif
. Na koncu je prevagala veliko lepša notranjost pri Corsi...

Nazadnje urejeno:

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.735
5.898
113
Ma saj tudi to ni nevemkako slab nakup.

Meni je Corsa itak lepša, le Mazda zna bit malenkost kvalitetnejša. Sicer pa ženske itak znajo pokvarit nekaj kaj je naspoh nepokvarljivo, tako da se ne sekiraj. Črna Corsa z rdečo notranjostjo mi je sploh lepa.

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Sej bo obžalovala šele čez kakšno leto ko bo noter vsa majava in škripajoča/ropotajoča.

pa vseeno srečno vožnjo.
cool-1.gif

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.735
5.898
113
Moja že skoraj 3 leta stara Astra, notri ni nič kaj roporajoča in razpadajoča.