Maybach za "reveže"

hermann

Guru
19. mar 2014
9.655
6.517
113
O ljubi Jezus.

Moraš bit res posebne pameti in poševnih oči, da bi ti tole ugajalo kupit. Saj verjetno ni slab, ampak kdo hudirja je požegnal to preživeto generično obliko? In komu je padlo na pamet, da bi to sploh proizvajal?

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Citat:
Uporabnik hermann pravi:
O ljubi Jezus.

Moraš bit res posebne pameti in poševnih oči, da bi ti tole ugajalo kupit. Saj verjetno ni slab, ampak kdo hudirja je požegnal to preživeto generično obliko? In komu je padlo na pamet, da bi to sploh proizvajal?
Če bi pa to obliko skupaj spravil kak folksvagn, pa bi ti bila nekaj najlepšega, a ne?
rolleyes-1.gif

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
In kaj mu manjka? Morda pa so tudi taki, ki nočejo zgledati obrtniki (Audi), odvetniki (BMW) ali penzionerji (Mercedes) in jim je Lexusov dizjan čuden.

Pred leti sem eden za drugem peljal v BMW 5 in Kia Magento. Če ne voziš in če gre za prevoz iz točke a v točko b (torej ne neko teranje) niti ni kakšne divje razlike, sploh pa ne toliko kot jo je v ceni. Oba sta bila avtomatika, oba sta imela usnje, oba čudno notranjost in oba dovolj prostora.

Pa tista Kia je bila grda, tale Genesis pa meni ni, vsaj "normalen" ne (tale "lang" je malo posiljen).

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.687
6.713
113
pri taščici
Pa saj hy je pred (deset) leti že kopiral S klaso. Celo pri nas se jih je nekaj naslo.
To je ze novejsa verzija.

Ne najdem sedaj "S Klase" še s tistimi "tv ekrani" spredaj za luci.
Ta oblika
Mercedes-Benz_S-Class_W140.jpg

Nazadnje urejeno:

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.158
3.629
113
Marlbor
Same kopije? Ne uspe mi ugotoviti, kopije katerih avtov so bili v Sloveniji še posebej priljubljeni Matiz, Lanos, Nubira, Leganza. Tehnologija je bila GM, takšno tudi lastništvo.

B81

22. jul 2007
36.944
10.505
113
Maš prav sem bil prehiter, čisto pozabil da so tile tudi daewooji. Racer je bil "naš" uničevalski avto od kolega, ki nas je prevažal v "najboljših" letih
grin1.gif

panicar

Pripravnik
15. jan 2009
65
0
6
Evo iz prve roke!
Vozil tega Maybacha!
Relacija Detroit-Atlanta!
Če bi mi bile všeč limuzine in bi se prodajal v Evropi,bi ga imel.
Super za križarjenje.Po 12 urah vožnje,sem mu bil hvaležen za udobje!

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.687
6.713
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik shift pravi:
to ni bil hyundai ampak Daewoo,model je bil pa chairman če se ne motim
Tnx za popravek. Se mi je zdelo nekam cudno zadnjic.
Ali so ga kje prodajali tudi pod ssangyong? Je oa zanimivo da ni nbenega niti na avtonetu, niti na mobile. De. Tam ga sploh ni v katalogu.
daewoo-chairman-cm600s-limo-photos-middot-lt-previous-link-to-this-page_aaed5.jpg

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.508
10.735
113
chairman je bil narejen na starem Eju. (w210), tudi motor je bil iz tiste generacije. Hyundai je imel neko dugo stvar (tudi 3.0), pri nas sta se prodala samo tista ki jih je "kupil" uvoznik