MaxSense vprašanje

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Na HTC Blackstone sem si naložil Energy ROM (MaxSense). Z hitrostjo sem zadovoljen, bolj kot z CHT. Imam pa en problem. Kako omogočiti, da bi na glavnem zaslonu videl na katero omrežje sem prijavljen ? Nekako mi ni, da bi za vsako klikal po displayu da vidim na katerem omrežju sem prijavljen in šele potem klicaril, ker nikdar ne vem, ali sem na našem Slovenskem omrežju ali Hrvaškem, pa čeprav sem 70 km od Hrvaške
bonk.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Za tvoj rom ne vem, na mojem desireju pa se v gostovanju pojavi črka "R" zraven črtic za signal. Si jo morda že kdaj opazil?

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Na Marketu si snemi Mobile signal widget. Na njemu piše tudi omrežje, na katerega si prijavljen.

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
HTC blackstone ( Touch HD) je windows mobile mobitel. Tako, da na tega že ne bom mogel nalagat android aplikacij.

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.100
456
83
45
dolenska
se da to naštimat na originalen rom? Da kaže operaterja. Sem dal gor phono ampak bi raje videl, če bi bilo še kje napisan. Mogoče pri uri, ker dodatna ikona skor ne paše.
Kaj se da naredit, dane bi imel tolikšne ure. Sej je uredu tako, da vidimo vreme in čas, sam ko pa je tako velko.