Max. dolžina MMS sporočila

jedan_i_jedini

Pripravnik
3. dec 2007
35
0
6
A kdo ve koliko je max. dolžina poslanega MMS sporočil na Mobitelovem omrežju za Mobi uporabnika?

Meni nekako ne uspe poslati večje MMS sporočilo od 600kB!!!!!

Telefon sam nima omejitve pri velikosti priponk, me samo prijazno opomne, da mogoče naslovnik ne bo mogel prejeti tako velikega sporočila in nato začne pošiljati sporočilo. Ko na števcu GPRS prikaže količino poslanega MMS sporočila, se mi sporočilo shrani v Outbox in dobim sistemsko sporočilo, da sem presegel maximalno dovoljeno količino prenosa podatko za MMS sporočilo...neke vrste network restrikcija!!!! Čudno!!!

jedan_i_jedini

Pripravnik
3. dec 2007
35
0
6
aha...se mi je zdel, da more bit 1Mb. A mogoče veš, če je to pogojeno glede na to, kakšno priponko pošiljaš. Recimo, da 1Mb drži samo v primeru, če pošiljaš tako velike slike in pa mogoče video, ostale zadeve, rečmo mp3 pa noče poslati v taki velikosti???
Ker mi ni jasno, zakaj mi ne pošlje MMS-ja velikosti 777 kb, če je v njem MP3 datoteka!?

Drgač pa , hvala za odgovor
zmaga.gif

blustar

Pripravnik
1. okt 2007
230
0
16
Ne vem sicer odgovora, ampak sem imela (že kar nekaj časa nazaj) probleme s pošiljanjem slike, posnete s fotoaparatom mobilca. In tudi takega sporočila se spomnim. Sem potem shranila fotko manjšo in poslala in je šlo. In tudi ne vem, zakaj je bil takrat problem - se mi zdi, da so bili vsi mms-i, ki sem jih pošiljala podobne velikosti, preverjala pa res nisem.