Matrix hladilnik rezervni del

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.557
1.157
113
Pred cca. 7-8 leti se je preko kataloga kupil Matrix hladilnik MHZ-230A. Hladilnik deluje še danes, je pa počila spodnja polica v vratih hladilnika. Na uradnem servisu pravijo, da se tega ne dobi več... Polico se je vrglo stran, škoda, ker bi se jo morda še nekako dalo zalepiti... Tega proizvajalca v googlu ne najdem, bogve (ali pa kdo iz alterja
grims-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.136
6.953
113
pri taščici
Na odpadnih je zadnje čase tako, da ko pripelješ tja moraš plačati, odpeljati pa sploh ne moreš tudi če bi hotel.placat.
Na kakšnem manjšem se še kaj zmenis....

Nazadnje urejeno:
Citat:
Uporabnik Yogi pravi:
Pred cca. 7-8 leti se je preko kataloga kupil Matrix hladilnik MHZ-230A. Hladilnik deluje še danes, je pa počila spodnja polica v vratih hladilnika. Na uradnem servisu pravijo, da se tega ne dobi več... Polico se je vrglo stran, škoda, ker bi se jo morda še nekako dalo zalepiti... Tega proizvajalca v googlu ne najdem, bogve (ali pa kdo iz alterja
grims-1.gif

http://www.matrixappliances.co.uk/Aboutus tile znajo biti tvoj matrix. Logo je sicer malce drugačen, ampak ostalo kar sovopada z matrixom ki je bil na volj pri nas. Daj jih kontaktirat pa prašat kaj in kako

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.557
1.157
113
HVALA vsem.

Na odpad mi sicer ni za hodit vsak dan in čekirat... Če bi pa podplačal uslužbenca, bi me pa verjetno prišlo enako kot nova polica.
grin1.gif

Zdej mi bojo še na servisu nekaj preverili, potem kontaktiram Anglijo, drugače pa res nekaj improviziranega...