Matjaž Plošinjak

lovelove

lovelove
23. jul 2007
2.788
0
36
116
zravn komšije
(slabša polovica od Erica Maja Potočnika, ki je ravnotako slabša polovica Plošinjaka)

dela v H&M-u
hysterical-1.gif

Ona dva, ki se imata za kao dizajnerska oblikovalca, neke kao haj mode.... In Matjaž zlaga cunce na police v haendemu...
"Matjaaaaaž, prosim na blagajno dve".....
hysterical-1.gif
Ne morš da vrjameš.

Kao fensi špensi majstor dela v konfekcijski štacuni, da bl konfekcijska ne more bit.

Njegova roka (predvsem nadlaht) pa je še bolj suha k od klošarjeve kurčine.
crazy1.gif

In ti prinese eno majčko z aprobat, al pa gate, pa ti reče, da gre lahko kr s tabo v kabino, da ti pomogne.
evil.gif

dkivi

Pripravnik
4. jan 2008
835
0
16
ljubljana

ne vem če se še spomniš originalnih diarej v mladini z konca 80ih,tam je lepo avtor diareje izjavil :,,Ja sam vojni stručnjak za flomastere,inače noču honorarno crtam diareju. jebiga,treba je živjeti!''
evil.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Saj je že precej dolgo, sem že cca. pol leta nazaj nekje zasledil, da je v H&M-u

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Jaz tudi.

Sem prav kolegico ki tam dela vprašal. Nisem mogel verjet da eden najboljših modnih kreatorjev sveta, zlaga majčke.
hysterical-1.gif

Damjan Murko style.
uf-1.gif

Za vse njegove fane, ki boste zdaj navalili u H&M, ne preveč pritiskati nanj za avtograme, ker obstaja velika verjetnost, da se bo zlomil. Po moje če luč prižgeš za njegovim hrbtom, se mu skozi trebuh vidi.
bonk.gif
Ima manjše bicepse kot jaz zapestje. dachauc.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
v bistvu mi je svetoval pri izbiri tangic.

Kar naenkrat se je pojavil v kabini, sem vedel, da vrata slabo tesnijo.
jezen.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
sej nisem mislil, na cevi kot take, ker napeljavo mata že urejeno..bolj na 'odzračevanje' in 'vzdrževanje'.

Nazadnje urejeno:

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.900
640
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
sej nisem mislil, na cevi kot take, ker napeljavo mata že urejeno..bolj na 'odzračevanje' in 'vzdrževanje'.
Hvala za podnapise.
evil.gif

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.663
9
38
Ljubljana- okolica
Citat:
Uporabnik pediater pravi:

Za vse njegove fane, ki boste zdaj navalili u H&M, ne preveč pritiskati nanj za avtograme....
Desni pa dela v eni produkcijski hiši Alex... predvidevam kot "tajnica" ...
kdor se zanima: da bo imel oba podpisa...levi in desni strani........
..........
RITNICE ........
evil.gif