Mater so me nategnili....

GTI_Fan

Pripravnik
1. sep 2007
245
0
16
Tokrat je šlo čez rob.... slika pove več kot besede...

dsc00114s.jpg

Če to ni zavajanje... mater sem jezen....

Verjamem, da ste bili tudi sami kdaj neprijetno presenečeni, ko ste pod embalažo zagledali nekaj, kar se je bistveno razlikovalo od mamljivega ovitka...

Predlagam, da še vi prilepite svoja presenečenja, čez čas pa lahko link pošljemo določenim pristojnim inštitucijam....
evil.gif

pa še ena iz serije sladkiš:
dsc00138s.jpg

sass

Guru
1. sep 2007
5.238
870
113
no na sparovem letaku, ki si ga dal zraven gibanice, v spodnjem levem kotu piše "slika je simbolna"
slika s sladoleda je pa res zavajujoča. jaz ne vidim nobene orehove potice v škatli
hysterical-1.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Slika ni merodajna za inšpekcijo.
Pogledati je treba % vsebnosti sestavin v drobnem tisku.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Ljubljanske mlekarne tak nimajo pojma o sladoledih, nato pa še jih tako drago prodajajo, tako da tu tak ni kaj za kupit.

Kaj se tiče gibanice... Človek... Če ješ v jebeni kantini za 4,99, kaj pričakuješ, domačo gibanico z murske sobote?
confused-1.gif

Naj uganem, v gobovi juhi ni bilo celih malih jurčkov in piščanec ni bil tako zlato-hrustljav kot v reklami, riž pa zlepljen kot v rižoti?

Pojdi v mursko soboto, daj za kos gibanice 3e, pa boš dobil še boljšo kot je tale na sliki.

marjan

Pripravnik
25. jul 2007
799
3
18
Jaz imam rad malo bolj pikantno hrano,pa zadnjič vidim sardine Eva pikant in nabavim. Ko sem jih odprl sta bila točno 2 koščka feferona velika 2mm!!! Ko sem to videl mi je šlo kar na smeh...ni bilo tudi malo pikantno. me prav zanima kako je to opredeljeno kdaj lahko izdelek imenujejo "pikant"...

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Mnenja glede pikant hrane so različna - jaz se tudi jezim, ker v 95% stvari niso pikant, foter pa bi te Evine pikant sardine verjetno izpljunil in rekel, da so preveč pikantne
tongue-1.gif
Recimo ''čili v prahu'' - velikokrat je v resnici mešanica začimb, ki ni pikantna niti malo (hvala lepa, takega čilija ne rabim), a foter ne more pojest kosila, če malo te mešanice vsipam gor med kuhanjem.

Tak da ko kupim nekaj ''pikant'' že vem, da bo doma treba tabasco ali kaj podobnega gor vlit.