Matematika, da te kap

tdi

Fizikalc
7. dec 2011
1.693
11
38
Pri uveljavljanju soc. transferja sem ugotovil, da mi je socialna kar podvojila prihranke na banki.ker sem iz varčevalnega računa prenesel denar na vezavo, so mi denar kar sešteli
bonk.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.107
6.942
113
pri taščici
Me zanima kaj bodo in kdaj napisali v odločbo za otroške. Vlogo imajo že dobra dva meseca, ta mesec še ni bilo otroških, niti odločbe.

tdi

Fizikalc
7. dec 2011
1.693
11
38
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Lucky you da niso ugotovitev sporočili dursu
evil.gif

Ja, ne preveč na glas govort. Kakršno oblast imamo, bi se znalo zgodit.
jezen.gif

Mikulja

Fizikalc
9. feb 2012
1.111
0
36
jaz bi ukinla socialno, pa bi bilo dovolj denarja za NLB!
cheer.gif

Socialne primerke pa pred zid in metek!
10.gif

Pač naravna selekcija!
evil.gif

srce-1.gif

Nazadnje urejeno:

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.107
6.942
113
pri taščici
Bravo tako se govori. Samo ugotovimo še način kako svetujem nlb za pol mio evra. Svetoval bom kakšno je bilo vreme včeraj. To je namreč zelo pomembna študija, ki zahteva usklajeno delo veliko število visokoizobraženih strokovnjakov ki imajo veliko odgovornost do svojega dela. In ta študija je zelo pomembna za poslovanje banke. Brez tega ne bo imela uspeha.

Nazadnje urejeno:

tdi

Fizikalc
7. dec 2011
1.693
11
38
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Bravo tako se govori. Samo ugotovimo še način kako svetujem nlb za pol mio evra. Svetoval bom kakšno je bilo vreme včeraj. To je namreč zelo pomembna študija, ki zahteva usklajeno delo veliko število visokoizobraženih strokovnjakov ki imajo veliko odgovornost do svojega dela. In ta študija je zelo pomembna za poslovanje banke. Brez tega ne bo imela uspeha.

So ti že rešili vlogo? Pr men so jo v 7 dneh, pa čeprav so dvojno računal. Pr teb bojo pa verjetno trojno.
cheer.gif