Matej Ferjan?

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Če bi bila smrt proti njegovi volji, oz. nesreča, bi že takoj napisali vzrok. Samomori so pa še vedno tabu.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.769
6.756
113
pri taščici
O samomorih se v slo ne pise, kljub temu da jih je 5x vec kot mrtvih na cesti.

Sem pa vceraj prebra na ttx novico in ozji clani nbajbrz vejo kaj ga je mucilo da ga je pripeljalo do takega dejanja

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Komentar iz rtvslo:

Citat:
zamudnik
22. maj 2011 ob 15:56
Prijavi neprimerno vsebinoNa Poljskem je bilo v zadnjih letih med spidvejisti kar nekaj tragičnih smrti...
Tam so s tem športom povezane nenormalno velike emocije in zato psihični pritiski. Čisto mogoče pa je, da tudi kakšni drugačni. Šport je že tak, da se okoli njega hitro zberejo tudi sumljivi tipi.+ 1 glaszamudnik
22. maj 2011 ob 16:25
Prijavi neprimerno vsebinoS³oweñski ¿u¿lowiec startowa³ w Gorzowie przez dwa sezony. W 2007 r. by³ jednym z liderów Stali i poprowadzi³ dru¿ynê z Gorzowa do awansu do ekstraligi. By³ te¿ bohaterem afery korupcyjnej, która wstrz±snê³a polskim ¿u¿lem. Dzia³acze i sponsorzy klubu z Ostrowa przed ostatnim meczem pamiêtnego sezonu chcieli go przekupiæ, ale Ferjan by³ lojalny wobec klubu i gorzowskich kibiców - poszed³ z ca³± spraw± na policjê.

Slovenski spidvejist je nastopal v Gorzowu dve sezoni. leta 2007 je bil eden liderjev kluba in je povedel ekipo iz Gorzowa v ekstraligo. Bil je tudi junak korupcijske afere, ki je pretresla poljski spidvej. Lastniki in sponzorji kluba iz Ostrowa so ga hoteli pred zadnjo tekmo omenjene sezone podkupiti, a je bil Ferjan lojalen klubu in goržovskim navijačem - z zadevo je šel na policijo.

Tako nekako so napisali Poljaki na Gazeta.pl.
Letos pa je (pred dobrim mesecem) vozil samo na eni tekmi PL DP, za ekipo iz Rzeszowa - prav proti svoji nekdanji ekipi, ki je iz mesta, kjer je vse do smrti tudi stanoval (sam je takrat osvojil samo dve točki, a je njegov klub zmagal).

Upam, da so moji sumi neutemeljeni!

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
tudi jaz sem ga poznal, skoda ga je:(
sozalje svojcem in naj pociva v miru
roza.gif

Nazadnje urejeno:

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:

O samomorih se nikjer po svetu ne piše.

Razlog je zgolj sociološki, preden začneš iskati kakšne teorije zarote in obtoževati vlado.
smirk-1.gif

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:

O samomorih se nikjer po svetu ne piše.

Razlog je zgolj sociološki, preden začneš iskati kakšne teorije zarote in obtoževati vlado.
smirk-1.gif
Razlog je res sociološki, za vzroke se pa komot obtoži vlado medije in podobne potenciatorje nezdrave družbene klime.