Masažni stol

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Ima kdo? Kakšne koli informacije so dobrodošle...
Gre se da darilo za zlato poroko...

Stella

Pripravnik
28. apr 2008
45
0
6
Zelo dobra in uporabna stvar
zmaga.gif
a nikar ne bodite "gorenjski" in raje plačajte malo več, kot pa kupit kakšno cheap verzijo. Priporočljivo da ima več stopenj moči masaže, ker za starejše ljudi lahko hitro pride pregrobo vse skupaj.

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Gledali smo tiste za okrog 1300€. Neke ponudbe na Obali nimajo...Kar je pa 3000+ ipd. itak ne pride v poštev, to je res preveč...
Kaj potem je vseeno katera firma, oblika, ipd...ker to je res zadnja stvar v katero bi se razumel...

Stella

Pripravnik
28. apr 2008
45
0
6
Priporočam ti, da gledaš na to, da si oseba lahko zmasira vse, od vratu pa do nog in da to tudi določi na display-u, pri starejših so najbolj kritične točke hrbet in noge. Recimo masaža nog vzpodbuja tudi prekravitev in posledično manj mrzle noge
wink-1.gif
. Za firmo pa ne znam svetovati, morda se javi kdo drug. Cena je pa kar u redu.

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
moji starci majo en naslanjač z vgrajenim masažnim sistemom. Lahko določaš jakost in 'hitrost' masaže, pa verjetno še kaj. Je pa samo za hrbtni del. Jst se vsakič, ko sem na obisku, najprej parkiram na eno masažo
grin1.gif

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.134
5.077
113
Nuku`Alofa
Sem kupoval, pa sem obupal. Vse kar sem preizkusil je oddajalo nizek brneč zvok, ki me je zelo motil. OK, tisto v rangu 3 in več K€ je bilo recimo OK ampak...
Preizkusi pred nakupom.

B81

22. jul 2007
37.617
10.911
113
Ima ga kolega v salonu. Se za noge gor dvigne in masira celo telo, je iz usnja, on pravi, da je kar kvalitetno, ker maš tudi zadeve, ki so škart roba (on meni vedno pošteno pove). Cena je okoli 250 €, kolikor se spomnim.

bisnen

Pripravnik
9. maj 2008
400
0
16
ksz

Sam sem bil na tkem, ki ima senzorje, do kje masira hrbtišče in vrat, tako da, ko se je masirala hčerka, je ni nabijalo v glavo ampak samo do glave. Ima tudi masažo nog, ki dela na principu stiskanja in popuščanja (zračne blazine) enako so te blazine tudi pri bokih. Z elektromotorji se lepo spustiš v ležeči položaj in sprostiš. Ne oddaja nobenega zvoka. Zraven imaš slušalke in pomirjajočo glasbo.

Sam mislim, da če imaš čas hodit na masažo je ceneje kot ti stoli.

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Smo nabavili enega in sicer italijanska roba, vse te funkcije s slušalkami, čim več avtomatike stane 3000€ + kar je brez veze, "naš" je bil 1500€ pa ima hrbet, rit, pa noge počez, noge pa rit delujeta tako da se zračne blazine pumpajo z zrakom, hrbet pa ima enih 5 variant masažejo, poleg že nastavljenih programov imaš še individualno, noge, rit, hrbet, katere lahko kombiniraš poljubno, tudi po dva dela skupaj.
Edino kar moti je 15 minutni časovni interval. Tako se stol sam izklopi čez 15min in moraš spet ponavljati postopek: ON-premik v pozicijo-klik programa,...

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
bejž proč od takih, verjetno ko se uležeš gor nisi ne komot, niti ustreznih funkcij nima. moraš provat v trgovini kako deluje.