Citat:
Uporabnik miha013 pravi:
http://www.rtvslo.si/kultura/d...od-mesta/275108
Mx, zakaj je nisi peljal na ribičijo?
Citat:
Uporabnik miha013 pravi:
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Citat:
Uporabnik miha013 pravi:
Aha, vlačite LJ-čani z užitkom ta članek po vseh možnih forumih.
V bistvu bi se dalo tak članek napisat tudi o Ljubljani, samo so ga pač o MB, ker je MB EPK; ne LJ.
Citat:
Uporabnik netko pravi:
seveda takoj ko komu kaj ni všeč to dela namerno in zato ker mu je ivan tako rekel da naj bo... boh ne dej da bi recimo enkrat pustil tako kot je... in face it maribor je pa res eno čist navadno dolgočasno mesto z bolj ali manj omejenim prebiavlstvom ki živi v izgovoru da je tako zato ker je vse v ljubljani... in seveda bog ne daj da se pozabi nob omenit to je pa seveda nuja ker celo evropo zanima nob tako kot naše zahojene komunazerje
Citat:
Še zanimivejši je primer novinarja Frankfurter Allgemeine Zeitunga Karl-Petra Schwarza, katerega prevedene članke SDS neprestano objavlja na svoji spletni strani. Novinar ne le da iz Slovenije poroča predvsem o temah, povezanih s SDS, kot so Huda Jama, primer Masleša, zadeva Baričevič, ampak v člankih pušča celo vse napake, ki jih zagrešijo v strankinih sporočilih za javnost. Nato pa na primer Vinko Gorenak v parlamentu navaja nemškega novinarja, češ da to »piše tujina«.
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
kaj je papki mariborski, v lj pejte enkrat pa boš videl kako je če mesto živi, cel dan, in večino noči.
V mb od 18:00 dalje umre, konec nada... Živi samo 14 dni na leto v času fetivala lent, pa še to na račun pijane mladine povečini. Faceit. Če bi tu bilo vsaj 5 ministrstev bi zgodba bila precej drugačna...Tako pa je trenutno zabačeno do konca.. Edina svetla točka je, da slabše kot je v teh časih, ne more bit. Crknilo je itak vse kar je bilo možno, tako da še lahko gre samo navzgor. Faking pozitivna slovenija.
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
kaj je papki mariborski, v lj pejte enkrat pa boš videl kako je če mesto živi, cel dan, in večino noči.
V mb od 18:00 dalje umre, konec nada... Živi samo 14 dni na leto v času fetivala lent, pa še to na račun pijane mladine povečini. Faceit. Če bi tu bilo vsaj 5 ministrstev bi zgodba bila precej drugačna...Tako pa je trenutno zabačeno do konca.. Edina svetla točka je, da slabše kot je v teh časih, ne more bit. Crknilo je itak vse kar je bilo možno, tako da še lahko gre samo navzgor. Faking pozitivna slovenija.
Papak ljubljanski, naj te opomnim, da sem v tej tvoji LJ ene 10-krat na leto.
To o bogatem vsesplošnem dogajanju v prestolnici prodajaj nekomu, ki živi 1000 km od tebe,meni ne moreš.
Imate en kup čefurskih lokalov, to me ne zanima. Orto-vedno večja beda. Cvetličarna-zaprta.
Vi imate Metelkovo, MB Pekarno.
Vse, kar imate, sta v bistvu Top in novi Cirkus, to je pa v bistvu ekvivalent mariborskim Plus Minus, Studio 55, Fuego, Takos.
Skratka, jaz se strinjam, da MB ni nič posebnega, ampak tudi LJ ni, jo pre-dobro poznam...Tako da, spusti se malo na zemljo.