Citat:
Uporabnik Tomas pravi:
A dej no nehi. Temu ti praviš ekipa. Pa nebi razpravljal o ekipi. Je taka kot je. Raje si poglej kdo vodi klub. Njegova zadnja izjava ob prestopu Oblaka ti vse pove o njem. Lahko je uspešen vendar v glavi prevladuje vakum. Ker slučajno vem kaj se je dogajalo v Koreji pa je ta izjava čisto na njegovem nivoju. Eni se pač ne morejo sprijaznit, da je nekdo več vreden kot on.
"Rekord? Kakšen rekord? No, tega pa sploh nisem vedel. O številkah res nikoli nisem razmišljal, takšne zadeve so zanimive predvsem za javnost in vas, novinarje. Če je zdaj on rekorder, super. Zelo vesel sem zanj. To, da je Atletico odštel kar 16 milijonov evrov, je priznanje zanj, za slovenski nogomet in ves slovenski šport. To je nekaj fantastičnega. Je dokaz, da gre za odličnega vratarja, ki je pokazal, koliko je vreden. Čeprav je mlad, so zanj odšteli ogromno denarja, kar pomeni, da je toliko tudi vreden. Kolikor veljaš, toliko dobiš. Tako je vedno bilo v nogometu. O njem vse najboljše. Kako se bo znašel v Madridu, bomo videli, a sem optimist. Zdaj bo vseskozi pod drobnogledom, v klub je prišel po sanjski sezoni, ki jo bo Atletico, pa brez zamere, težko ponovil, nasledil je odličnega vratarja, zanj so odšteli astronomsko vsoto. Čaka ga zelo zahtevna naloga. Veliko težje bo, kot je bilo na Portugalskem, pod ogromnim pritiskom bo, a to ni slabo. Prej nasprotno. Vse, kar sem naštel, je privilegij. Velik privilegij."
Kaj točno te na tej izjavi moti?