Manipuliranje medijev in globalno segrevanje...

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.234
113
Poglejte tole:

hysterical-1.gif

kakšen vpliv šele potem ima Al Gore ali naša Lučka
uf-1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Pač zeleni terorizem, zaradi katerega umirajo lačni, ter novinarji brez hrbtenice. Redalnost našega časa.
rolleyes-1.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Poglejte oz. bi že morali pogledat...

The great global warming swindle.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik creep pravi:
Meni je pa tale prispevek bil zanimiv: http://www.grega-hocevar.com/clanki_ostalo.php#izpust

Citat:
Če teče pet tekačev, ali pa se le ti vozijo v avtomobilu, je vsaj kar se tiče izpustov, za naš planet to ekološko enako obremenjujoče. Sami pa presodite, kaj je bolj prijetno, praktično, udobno, varčno, hitro, varno, ekonomično ali zdravo.
Je to sam pogruntal ali je gledal ono reklamo ?

Nič, letos grem peš na morje...

(sicer je merjenje CO2 izpustov avta precej bedasto, saj vedno porabi približno isto, pač glede na porabo. Ta se je sicer prepolovila zadnji cajt, ampak se tudi X krat več vozimo z avti)

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.234
113
ma ja... me zanima kako daleč bodo forsirali ta CO2 in kaj bo za njim aktualno.....

še kdo pomni kateri je bil glavni krivec pred CO2jem? metan?

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.130
5.073
113
Nuku`Alofa
Citat:
Uporabnik creep pravi:
Meni je pa tale prispevek bil zanimiv: http://www.grega-hocevar.com/clanki_ostalo.php#izpust

Citat:
Če teče pet tekačev, ali pa se le ti vozijo v avtomobilu, je vsaj kar se tiče izpustov, za naš planet to ekološko enako obremenjujoče. Sami pa presodite, kaj je bolj prijetno, praktično, udobno, varčno, hitro, varno, ekonomično ali zdravo.

In seveda teh pet tekačev med sedenjem v avtu ne sprosti niti ene molekule CO2
bonk.gif

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.852
684
113
Če se že bojiš CO2ja, potem ti predlagam tole
evil.gif

Nato pa vzami v roke kalkulator in izračunaj koliko ljudje nadihamo CO2ja, koliko pa ga skuri promet. Boš presenečen
grims-1.gif

(na prejšnjem linku imaš podatek koliko ga povprečen človek na leto izdihne)

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Jaz sem že lani ko ste/smo prvič odprli podobno temo opozarjal kak blef je to. Saj po eni strani je prav, da naredijo malo panike, to ni nič slabo, kvečjemu bo kakšen prišparal kaj na elektriki in vodi. Samo tako paniko kot zganjajo, predvsem na popteveju, ko imajo Lučko Kajfež Bogataj
hysterical-1.gif
že v vsakem faking prispevku.
Če se samo vprašaš, od kdaj pa taka panika, vidiš da so to približno 3 leta nazaj. Prej pa se noben klinac ni spomnil težit z GW!...Še toliko v vednost. 15 let nazaj je zg. omenjena ženska zatrjevala, da smo sredi ledene dobe, pa da bo mraz ipd. glih nasprtoje današnjim pogovorom.

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Itak da znanstveniki in strokovnjaki nimajo pojma. Jaz bom kar poslušal Telefunkna in novoo, mi delujeta dost bolj verodostojna in strkovna.
zmaga.gif

Kar se pa taljenja ledenikov tiče je pa vse zmontiran.
grims-1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik zmerni_radikalec pravi:
Vendar to baje ni bilo podprto v znanstveni javnosti, globalno segrevanje pa je.

Je podprto ali je baje podprto?
grims-1.gif

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Upam, da se boš nehal špricat s parfumi in deodoranti, ker vsak špric pomeni odtaljeno kapljico ledenika v morje.

Ko boš primu parfum v roke, se spomni na moje besede
cool-1.gif

Nazadnje urejeno:

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Ja, samo se je treba odločit, ženske ali ledenik...Če se boš odločil za ledenik, tvoj planet ne bo ogrožen, medtem ko pri izbiri ženska/e....

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
... se boš tudi odločil za ledenik. S tem, da ta ledenik lahko odtajaš z zlatom ali diamanti...
grims-1.gif