Mamin jebach - dno slovenske glasbe

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Nekako sem naletel na to zadevo, očitno sicer iz leta 2011, ampak vseeno
bonk.gif
Do sedaj sem mislil, da je najslabša slo skladba vseh časov 'Anakonda' dua Extrem, ampak očitno sem se motil...

Matic78

Pripravnik
19. jun 2011
231
1
18
Hvala lepa ker sem zapravil dve minuti življenja za tole, da ne govirm da sem se moral logirat na alter in napisat tole sporočilo
stupid-1.gif
zahtevam nazaj

nik88

Pripravnik
28. maj 2015
231
0
16
Tamala niti nima slab glas, sama produkcija pa res ni na nivoju.

@Matic78: Ostani logiran, ena skrb manj
wink-1.gif

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
To je Kim Lončina? Hči od one žirantke na talentih, Lucienne al kaj je?

johannes

Tehnološki dinozaver/tabure selektor 1.snl
10. feb 2013
3.215
579
113
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Nekako sem naletel na to zadevo, očitno sicer iz leta 2011, ampak vseeno
bonk.gif
Do sedaj sem mislil, da je najslabša slo skladba vseh časov 'Anakonda' dua Extrem, ampak očitno sem se motil...

Ne se jezit, ali komplicirat.
nahrung002.gif

Komad je enostavno posledica dejstva, da s prihodom spleta vsak dreck lahko nekaj sporoča, dopoveduje, lobira, teži, utruja in nekaj bluzi.

Ščepec "demokracije" za (mlade) ljudi, ki ne bodo ama nikoli dobili službe, dela, ki ne bodo NIKOLI imeli prihranjenih niti 2000 evrov...
Malce "demokracije", da jim je lažje. Ter iluzije, da so pomembni, da se jih sliši...

Nazadnje urejeno:

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Ja, ampak æale sale i ekipa so mu vrnili...še trkaj, ki si je s tem zelo omajal šre tisto, kar je od ugleda mu ostalo...zmaga pa veliæ, k sta ga vauks pa un alyo al kwa v bstivu pohalila, on pa tuki neki maha z rokicami pa 'grozi'

Aja, pa ta komad je zadnjič dejansko nekdo nabijal v avtu
bonk.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.058
5.657
113
Bolano da so se prpravleni lomt zarad ene muzke...cist ameriska scena...

Cez 5 let bodo ze tolpe pa strelal se bodo med sabo?
bonk.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
No, slovenski raperz so si imeli akr veliko povedati med sabo...

Doša 'dissa' æale saleta in vauksa (edina dobra fora je, da je v spot dal bivšo od æalesale)...drugače pa pač ni prepričljiv ne z muzko ne z hipertirotiænim pogledom

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Oglasil se je tud od eazya 'kolega' z£atko

Radolæan Alen je spet pametoval, tokrat solo (okej, marsirana bejba bi rekel, da je neka jeseniška pevka)

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Potem je pa tukaj že Benjamin Džiniæ aka Ghet... 5 razredov boljše kot vsi ti ostali...model odlično parafrazira navezo big punishet/fat joe 'dead in the little...' 2paca 'picture me rollin', dr dre in snoopa 'đin in džus mi kar nalij v krigl' una 'fak refren' pa itak zmaga