Malomarnost goriskih vodovodov in zupana

Konec

Guru
Izključen uporabnik
22. avg 2007
1.924
753
113
GO rica
Pred dobrim mesecem so mi tile osebki skopali jamo na cesti tik pred mojim dvoriscem in hisnim parkirnim prostorom da so se petic flikali gnilo cev na razdalji 100 metrov....namesto da bi nato stvar steptali in asfaltirali so stvar samo zasuli ,sedaj ko avti drvijo tu cez mi kamenje z tega dela leti po hisi ,avtu ce ga tam pustim....Pisal sem mail na Goriske vodovode in nasemu zupanu,seveda se odgovorili niso...Kaj mi je storiti ? Ima me da bi poklical policijo da naredi en zapisnik ? Obstaja kaksno pravilo kako se ti posegi na cestah sanirajo in v koliksnem casu so to obvezni narediti ?

shift

Guru
20. jul 2007
9.931
2.345
113
za šankom
osebno pojdi na občino.preko pošte ne boš rešil nič.če bo s teboj še kak pravnik bo zadeva kaj hitro stekla

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.543
5.093
113
Dvomim, da bodo pozimi asfaltirali, ker dvomim, da katera asfaltna baza dela...
Sicer pa so kar dobro naredili, ker so celo nekaj zasuli. Pri mojih starših je nekajkrat počila glavna cev, fi 15 ali fi 20 cm. Na koncu se je zaradi tega sprožil plast, odnesel nekaj naše njive, sosedu vinograd in občinsko cesto. Potem so popravili tako, da so cev speljali nad zemljo in tako je že dve leti. Ker je njiva sedaj v najemu, nas niti veliko ne moti. Začuda še ni zmrznila, bi pa se to znalo zgoditi to zimo, če bo še kaj mraza, ker je toplotna izolacija preperela.