Malo jaæe mestno kolo

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
Glede na to, da veliko km naredim po mestu, bom po 13 letih nabavil nekaj novega in me zanima, če ima kdo kakšne predloge? Zaenkrat mi je v oko padel ta Canyon Urban 4.0. Lep design, notranji menjalnik ki ga lahko prestavljaš na mestu, namesto ketne je conti belt drive, koles ti ne morejo spyzdit zaradi osi, ki se dajo odšraufat samo ko je kolo obrnjeno na glavo,...

https://www.canyon.com/en-si/urban/urban/urban-4.html

jello

Guru
22. sep 2008
10.170
3.878
113
Hud bicikel, ampak,.....že na daleč kliče prosim spyzdite me (če je na kupu 100 biciklov bo šel vsak spizdit tega). Tako da, tisto s feltnami, ki se ne dajo staknit je bolj pesek v oči. Če že, bojo spizdili celega. Glede tega bi mogoče za pol denarja dobil nevpadljivega klasičnega "trekinga", s katerim se boš enako udobno in hitro vozil. Ali singlespeeda za tretjino denarja?

Kaj pa Scott sub, Kona (Dew, Rove)?

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Citat:
Uporabnik jello pravi:
Hud bicikel, ampak,.....že na daleč kliče prosim spyzdite me (če je na kupu 100 biciklov bo šel vsak spizdit tega). Tako da, tisto s feltnami, ki se ne dajo staknit je bolj pesek v oči. Če že, bojo spizdili celega. Glede tega bi mogoče za pol denarja dobil nevpadljivega klasičnega "trekinga", s katerim se boš enako udobno in hitro vozil. Ali singlespeeda za tretjino denarja?

Kaj pa Scott sub, Kona (Dew, Rove)?

Če ga lahko spraviš v pisarno tole vse odpade.