edit: Kuža že ima dom
Prijateljica je sinoči našla malega kužka. Poslala je tale mail:
Zainteresirani za kužka me za telefonsko številko prijateljice kontaktirajte na PM.
PS: Se kar mudi, ker punca čez par dni odpotuje v tujino. Če mu do takrat ne najde doma, bo moral v zavetišče.
Prijateljica je sinoči našla malega kužka. Poslala je tale mail:
Citat:
Včeraj 22.08. sva z mami v Grosupljem našli zavrženega psička. In ker nisva imeli srca, da bi ga pustili zapletenega v grmovju, sva ga vzeli domov.
A ker imamo žal premalo prostora, ga ne moremo obdržati. Zato mu iščemo topel dom, pri ljudjeh, ki bi ga imeli radi in ga ne bi le privezali na verigo.
Psiček je še čisto majčken, po naših ocenah je star nekje med 7-8 tednov, mešanček, morda z rotvajlerjem, ker je zelo podoben mladičem rotvajlerja, tako da zna biti ko odraste malo večji. Je zelo prijazen, lep, priden in ubogljiv. Zgleda vajen ljudi, tako da v stanovanju ne cvili in ne joka. Na povodec še ni čisto navajen, a je vseeno zelo discipliniran.
Je skopan, danes bo dobil tudi tableto proti notranjim zajedalcem.
Trenutno je kužek še vedno pri meni v Grosupljem, a bom iz srca hvaležna vsem, ki mi boste pomagali, da mu najdemo nov dom in posredovali e-mail svojim prijateljem.
Za vse informacije sem dosegljiva na številki ###
Hvala!
Tjaša G
Zainteresirani za kužka me za telefonsko številko prijateljice kontaktirajte na PM.
PS: Se kar mudi, ker punca čez par dni odpotuje v tujino. Če mu do takrat ne najde doma, bo moral v zavetišče.
Nazadnje urejeno: