Dobim en mail, niti ni vazno kaksnega, in preberem spodaj:
Vse lepo in prav, ceprav me moti: "na podlagi javno objavljenega vašega naslova"... pogledam mail, na katerega so poslali. Tega maila NIKOLI ne uporabljam, obstaja samo kot alias (info ene od mojih domen), niti ni nikjer objavljen. Na Biziju je objavljen drug naslov, na ajpesu pa samo spletna stran s to domeno.
So zreli za prijavo?
Aha.. gledam danasnje maile.. "ista" firma z drugimi nazivi
Design maila enak.
Založba SR d.o.o. | Opekarniška cesta 15, 3000 Celje
Opsis d.o.o. | Nova vas pri Ptuju 79a, 2250 Ptuj
LPG Studio d.o.o. | Osojnikova ulica 21, 2250 Ptuj
Mediterranis d.o.o. | Tomažičeva ulica 4a, 6310 Izola
edit: ravnokar dobil se en mail na info mail druge domene, ki tudi ni nikjer v uporabi
Citat:
Sporočilo ste skladno s 45a. členom Zakona o varstvu potrošnikov prejeli na osnovi vaše prijave na spletnih straneh podjetja Založba SR d.o.o., na osnovi telefonske prijave, spletne prijave, na podlagi vašega vpisa v Pirs, Tis, Gvin, Bizi.si ali podobne podatkovne baze, na podlagi javno objavljenega vašega naslova, na podlagi priporočila, sodelovanja v nagradni igri, izpolnjenega anketnega lista na prireditvah, sejmih, drugih podobnih dogodkih v organizaciji podjetja XXX
Vse lepo in prav, ceprav me moti: "na podlagi javno objavljenega vašega naslova"... pogledam mail, na katerega so poslali. Tega maila NIKOLI ne uporabljam, obstaja samo kot alias (info ene od mojih domen), niti ni nikjer objavljen. Na Biziju je objavljen drug naslov, na ajpesu pa samo spletna stran s to domeno.
So zreli za prijavo?
Aha.. gledam danasnje maile.. "ista" firma z drugimi nazivi
Založba SR d.o.o. | Opekarniška cesta 15, 3000 Celje
Opsis d.o.o. | Nova vas pri Ptuju 79a, 2250 Ptuj
LPG Studio d.o.o. | Osojnikova ulica 21, 2250 Ptuj
Mediterranis d.o.o. | Tomažičeva ulica 4a, 6310 Izola
edit: ravnokar dobil se en mail na info mail druge domene, ki tudi ni nikjer v uporabi
Nazadnje urejeno: