Mail4Exchange in untrusted certificate msg na E65?

gogy

Pripravnik
14. sep 2007
459
0
16
Ljubljana
www.mobisvet.net
Pozdravljeni,

ve kdo mogoče zakaj mi na Nokii E65 vsakič ko vidi nov email napiše

This site has sent an untrusted certificate. Continue anyway?

Teh sporočil mi prikaže vsakič toliko, kolikor je novih emailov. Potem moram vsakega potrdit na continue. Prej mi na istem aparatu tega ni delalo... ko pa sem nadgradil software na Nokii pa je začelo "sračkat".

Sprehodil sem se po nastavitvah MFE-ja pa nisem nič našel kjer bi označil trust ali karkoli.

Ve kdo od vas kako rešim situacijo?

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Ni
grin1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Imas mogoce Exchange 2007 in self signed certifikat? Ce imas streznik tako nastalvjen,d a se lahko povezujes tudi brez SSL, potem poskusi izkopit SSl v nastavitvah Nokie ...

Drugace pa je najbolje na Exchange strezniku nabavit "pravi" strezniski certifikat, ki je "trusted" ...

gogy

Pripravnik
14. sep 2007
459
0
16
Ljubljana
www.mobisvet.net
Dvomim, da bi firma imela neustrezen certifikat, sicer bi se to verjetno poznalo še preden sem nadgradil SW na aparatu... razen če to ni neka nova funkcionalnost aparata. V kolikor gre za funkcionalnost, bi jo rad izklopil
smile-1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik gogy pravi:
Dvomim, da bi firma imela neustrezen certifikat, sicer bi se to verjetno poznalo še preden sem nadgradil SW na aparatu... razen če to ni neka nova funkcionalnost aparata. V kolikor gre za funkcionalnost, bi jo rad izklopil
smile-1.gif

Probaj izklopit SSL v nastavitvam MfE ... Ce je streznik tako nastavljen, bo lahko delovalo tudi brez SSL, vendar potem promet ne bo kriptiran... Lahko da je dodan tak feature v novi verziji FW, da jamra, ce certifikat ni "varen" ....

gogy

Pripravnik
14. sep 2007
459
0
16
Ljubljana
www.mobisvet.net
Predno se lotim izklopa SSL...

Dobil sem certifikat, kako ga inštaliram na E65?

V certificate management ne najdem nič da bi bodlo v oči v smislu Add certifikate.

gogy

Pripravnik
14. sep 2007
459
0
16
Ljubljana
www.mobisvet.net
odprem, dam save, napiše saved, med certifikati ga ni, še vedno me sprašuje za ta potrdila za klikat
smile-1.gif

Poskusil sem isklopit SSL in mi ne pokaže novih mejlov... samo poveže se in prekine povezavo in to je vse.