Mail!

Car

POSTman
4. avg 2007
8.572
1.820
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Dobil sem tale mail, pa me zanima, kaj bi vi naredili? Brisali in pozabili ali poslali in naredili kar piše?

ZABAVA PRIHAJA V OBLIKI MAILA !
Zdravo vsem! Ste dobili mail od Špas teatra? Previdno, ne odpirajte linka spodaj takoj, ampak sporočilo nemudoma posredujte naprej.
Ta mail deluje tako, da ga po najhitrejšem postopku prepošljete med prijatelje in šele nato odprete.

POŠLJITE TO SPOROČILO VSEM VAŠIM PRIJATELJEM!
ZAPOMNITE SI: ČE BOSTE OBVESTILO POSLALI NAPREJ, BOSTE NASMEJALI VSE NAS!

STE PRIPRAVLJENI? Klik vam lahko spremeni življenje! Vse to se lahko zgodi tudi vam!

Premislite, predno kliknete!
TUKAJ!

Če želite urediti svoje članske podatke ali se od e-novic odjaviti, kliknite to povezavo.
Več informacij dobite na telefonski številki 041 33 33 39 in na spletni strani www.spasteater.si.
Copyright © Špas Teater d.o.o.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.417
2.770
113
Jst sm kliknil, da je to spam.
smile-1.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Poštar je ves razburjen, ker je končno enkrat še on dobil pismo.

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Dobil sem tale mail, pa me zanima, kaj bi vi naredili? Brisali in pozabili ali poslali in naredili kar piše?

ZABAVA PRIHAJA V OBLIKI MAILA !
Zdravo vsem! Ste dobili mail od Špas teatra? Previdno, ne odpirajte linka spodaj takoj, ampak sporočilo nemudoma posredujte naprej.
Ta mail deluje tako, da ga po najhitrejšem postopku prepošljete med prijatelje in šele nato odprete.

POŠLJITE TO SPOROČILO VSEM VAŠIM PRIJATELJEM!
ZAPOMNITE SI: ČE BOSTE OBVESTILO POSLALI NAPREJ, BOSTE NASMEJALI VSE NAS!

STE PRIPRAVLJENI? Klik vam lahko spremeni življenje! Vse to se lahko zgodi tudi vam!

Premislite, predno kliknete!
TUKAJ!

Če želite urediti svoje članske podatke ali se od e-novic odjaviti, kliknite to povezavo.
Več informacij dobite na telefonski številki 041 33 33 39 in na spletni strani www.spasteater.si.
Copyright © Špas Teater d.o.o.
Jah nč, pošlji naprej vsem prijateljem, slej ko prej boš taiste izgubil in ne boš imel več komu pošiljat in pol si rešen.
cool-1.gif

mr_

Guru
20. sep 2007
9.417
2.770
113
Zgleda da si pozabil postarjev post oznacit za spam, to sem mel jst v mislih.:)