mail

branci

Pripravnik
8. feb 2011
125
0
16
lep pozdrav
trernutno imam internet preko amisa in ker v kratkem nameravam zamenjati operaterja na siol me zanima če je možno da se obdzži stari mail ali da se pošta ki bo prihajala na stari mail preusmeri na novega ali kaj podobnega
hvala

Morphey

Fizikalc
6. okt 2008
1.163
4
38
Maribor
Poskusi se zmeniti, da ti ohranijo mail naslov in jim plačuješ poštni predal.

Za v bodoče pa si zrihtaj domenski naslov in boš lahko preprosto menjeval ponudnike, mail bo pa vedno isti.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik branci pravi:
lep pozdrav
trernutno imam internet preko amisa in ker v kratkem nameravam zamenjati operaterja na siol me zanima če je možno da se obdzži stari mail ali da se pošta ki bo prihajala na stari mail preusmeri na novega ali kaj podobnega
hvala

Na Siolu se to da naredit (sicer moraš nekaj na mesec plačevat), tak da predvidevam, da se tudi na Amisu da. Na koncu koncev je to njim reklama, če imaš ime firme v mailu.

Se pa strinjam s zgoraj napisanim, da raje naredi nek nevtralen mail, neodvisen od ponudnika. Priporočam ti outlook.com

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
KSZ

Lepo si kupiš npr. .si domeno in daš google apps gor, jaz imam tako in je super.

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Niti ne rabiš. Dovolj je vsak mail, ki ni vezan na ponudnika. Recimo, da google ne bo še kmalu crknil, tako da je @gmail.com kar dobra izbira.