Magnetni nosilec za telefon

krava

Majstr
5. sep 2007
3.666
340
83
www.kacnje.eu
Zadnjih nekaj let za telefon uporabljam magnetni nosilec, ki se pritrdi v reže za prezračevanje.
Čisto idealna stabilnost ni, je pa zelo praktična, hitro uporabljiva in zavzame res le minimalno prostora na armaturi.
Sedaj se mi je tisti nosilec nekako razmajal in iščem novega. Izbira je velika in človek res ne more preizkusiti vsega.
Kakšno priporočilo?

naliM

Majstr
26. sep 2007
1.394
231
63
Preveri, kako pa se telefon obnaša z magnetom na hrbtni strani.
Meni so se nekateri Android telefoni postavili v Auto Mode (Motorole), BlackBerry Android pa gre v minimiziran način (kot da je v etuiju).

Ketidu

Fizikalc
23. feb 2009
227
37
28
Štajerska
Mene pa nekaj drugega zanima: če nalepiš tisto magnetno nalepko na notranjo stran ovitka, ali ti potem brez težav deluje wireless charging, če npr. uporabljaš tak polnilec v službi?

iskalecxx

Pripravnik
24. jul 2009
146
0
16
Mene pa nekaj drugega zanima: če nalepiš tisto magnetno nalepko na notranjo stran ovitka, ali ti potem brez težav deluje wireless charging, če npr. uporabljaš tak polnilec v službi?
Sem samo namestil (ne nalepil) magnet na zadnjo stran in dal telefon v ovitek - dela bp - se ne premika in drži kot pribito :):)

afroC

Majstr
6. jun 2009
2.771
351
83
Brodit tipski nosilec za avto + ustrezeno (tipsko) držalo za telefon. Bolj elegantno je težko rešeno...

Gasper008

Guru
24. sep 2012
4.746
827
113
Magnet je ponavadi samo na nosilcu v avtu, na telefon (npr. za ovitek) daš samo železno ploščico, če hočeš uporabljat wireless charging ne sem biti ta ploščica na tistem delu kjer se telefon polni. Imaš že take železne ploščice, ki so v obliki malo večjega obroča, da ne moti te funkcije.

Luce

Fizikalc
3. sep 2018
406
60
28
Magnet je ponavadi samo na nosilcu v avtu, na telefon (npr. za ovitek) daš samo železno ploščico, če hočeš uporabljat wireless charging ne sem biti ta ploščica na tistem delu kjer se telefon polni. Imaš že take železne ploščice, ki so v obliki malo večjega obroča, da ne moti te funkcije.
Točno to. Magnet se ne daje na telefon. Na telefonu oziroma na ovitek se pritrdi le železna ploščica ponavadi zunaj ker bolj drži kot znotraj. mag nosilec 2.jpgmag nosilec.jpg

Gasper008

Guru
24. sep 2012
4.746
827
113
Še ena prednost je, da imaš nosilec na zračniku, to da telefon hladi klima, če daješ telefon nad armaturo in imaš telefon ves čas prižgan na soncu, je recept za hiter propad baterije.

Luce

Fizikalc
3. sep 2018
406
60
28
Meni na zračniku ni držalo telefona se je rukal in padal dol. Odvisno od avta oziroma rež.

Gasper008

Guru
24. sep 2012
4.746
827
113
Če želiš neko "Solid" vgradnjo, potem je Brodit najboljši naslov, kupiš samo nastavek za v avto nanj nalepiš magnete, na telefon pa želzno ploščico.

gr69

Guru
15. dec 2009
11.572
2.618
113
še v SLO - ampak komaj
Uuuuu - hvala za tole. Me namreč jezi nosilec za v zračnik - je telefon enostavno pretežek in moram non-stop popravljati. Se mi zdi, da bo to za v CD močneje držalo.

Podobne teme