Magic Life "Manar" Imperial

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Ali je ze slucajno bil na kasnem Magic Life. Nekak se letos odlocam za Manar, ampak me cena malo odbija
smile-1.gif
.
Zanima me predvsem ce se splaca. Za eno osbeo je ~1000€ za 1 teden. Koliko sem sam pobrskal po internetu je to varianta, da ne placas cisto nic. Vse zastonj. Ali je temu res tako ? Ker nisem nek pristas muslimanskih dezel in kulture, me zanima ali je vse tematsko povezano s tem.

No ce ima kdo kaksno izkusnjo z Magic Life bi bil zelo hvalezen.

PS. Sem pa prebrskal in je ta Manar Imperial najbolje ocenjen:
Ocena in nekaj informacij

Nazadnje urejeno:

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.191
1.198
113
www.adriamedia.si
Kolega je redni giost (vsako lewto 1x ali 2x) raznih ML, pa je naduše. Vse, čisto vse je AI (vključno s športi), pravi, hrana super, skratka, ni da ni ... Me je skoraj že prepričal ...

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
osebno hodim že 10 let v ML. Bil v Manarju 2X. Hotel je ok, prenovljen pred par leti. Alli inklusive imaš vse kaj želiš, tudi uvožene pijače in pijače v steklenicah. Wunderbar je zakon - 24 ur hrana (sendvičiO) in pijača. Za zajtrk pa sveže stisnjen sok iz pomaranč, show cooking, specializirane restavracije.....

Ko sem bil nazadnje je bil Schnitzel bar pri bazenu, šniclov koliko hočeš.
cool-1.gif

Notri ne boš sploh opazil da si v Tuniziji
confused-1.gif

Tako da navali....

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Nekaj se
wink-1.gif
. Kak folk gre ponavadi v to varianto ? A je kaj mladine, se boljse kaj slovencev ?.
Nebi blo slabo, ce doli srecas koga domacega in da mas kaj s kom za podebatirat .

PS. Je z bi se vedno raje sal kam backpackat, samo kaj ko "prikolica" ni za tako
smile-1.gif

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
Se najde kar nekaj Slovencev, vendar je hotel tako velik da jih boš težko našel (waterworld), edino na info uri.

C152SLO

Fizikalc
21. avg 2007
1.444
1
36
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
Kateri ML je pa najboljsi (vsaj po tvoje).

Waterworld
Waterworld
Waterworld
Waterworld
Waterworld

Dam še kakšen namig
smile-1.gif

Ne resno mislim, sploh če imaš kakšnega otročka (seveda premajhen ne sme biti). Mi smo do letos vedno hodili v ML, ker pa smo dobili štručko gremo letos za nagradno še v večji luksuz, drugo leto pa verjetno spet ML in Waterwold.

Meni recimo v Tuniziji v Manaru ni bilo najbolj všeč, pa ne zaradi hotela in ML, ker je vse super, ampak zaradi okolice. Recimo iz letališča do hotela sem ob cesti videl toliko svinarije da
bonk.gif

Hrana je vse povsod v ML zelo dobra, ampak čez tisto v ML Lyktos v Grčiji jo pa ni. Sicer pa je vse povsod kar ti srce poželi in še več.

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
Bil lani v Lyktosu (pupa bila stara 6 mesecev), bi letos ponovil pa nihotel več Magic life...
frown-1.gif

Letos pa gremo v RIU v Tunizijo.

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Za zdaj v sezoni sem, smo se odlocli za Hrvasko, (Makarsko - Tucepi). V ML pa imam namen it septembra oziroma oktobra.
Cenovno gledano lahko grem zdaj 2x na morje, ceprav je hrvaska bla ful draga.

A je bil kdo v ML, septembra ali oktobra ? Se je za kaj takrat ?.

as21

Pripravnik
18. dec 2007
787
21
18
starša sta sla v to varjanto. placala sta ful zgodaj(popust)+vzela sta eno njihovo ruleto(spet popust) pa nista mogla prehvalt tko hotela kot postrezbe in vsega kar spada zraven.

samotar_ka

Zelenc'
10. feb 2008
6
0
1
bili v ML Kemer zadnje dni septembra začetek oktobra. Meni in ostali Ž delegaciji voda odlična, nasprotnemu spolu mogoče pretopla (cca 26 stepeni
tongue-1.gif
Smo vsi s +kg nazaj prišli. Mogoče ena sama "slabost" točno te lokacije, okoli 18 ure se sonce skrije za gorovje Taurus. Torej še vedno je svetlo in toplo, samo sonca ni več.

virtuoz

Fizikalc
20. jul 2007
874
82
28
Jaz sem bil v ML Duni Bolgarija in Africana Tunizija.
To so prave počitnice za uživanje. Vse v ceni. Vzameš srf in srfaš, vzameš lok in streljaš, vzameš ........
Čez dan animacije, zvečer zabave, hrana odlična in raznovrstna, pijača tudi.
V glavnem: zelo priporočam!
cheer.gif

XSIDE

01101010
22. jul 2007
4.404
487
83
::1/128
Letos bli drugič v Waterworldu (Turčija), vsi pravjo da je best hotel kar se tiče ML in tud je noro praktično delaš kar čš(smučanje na vodi, katamarani, surfanje, ...), urejen je super, hrana je zakon. Mi smo lan v Grčiji spoznal ene 4 familije slovencev k se zdej dost družmo in smo bli letos skp, smo pa pač mladina letos užival na pouno in praktično prespal in prežureral pol stvari tm u ML. Je pa res luksuz praktično piješ, ješ 24/7, koktejli u neomejenih količinah itd., dnarja res ne rabš. Sam zadne cajte ga neki serjejo teli u ML (sicer še vedno nivo je sam nevem zakaj bi mogl bit slabš): tečaji za katamaran npr. so kr naekat za plačat (dobr to me ne mot tok), pol pijače je vedno več točene in ne v flaškah (učas so bli povsod hladilniki si kr vn uzeu, zdej je pa u falškah orgininal samo v minibaru v sobi), pol v baru na plaži so ns kr naenkat presenetl da je treba pijačo plačat po nevem keri uri (bedarija - v ostalih barih k so odprti pa je tud takt inclusive), pa take malenkosti. Men je predvsem hudo k si lohk aktivn, ješ sicer three much če čš (velik dobre hrane) ampak k cel dan lohk neki delaš, se niti ne zrediš, lahko pa po želji pač samo relax na plaži ali bilokje izvajaš. Men je ML sicer vedno mn zanimiv, ker je cena kr zajetna, vedno bl sm pa mahnen na surfanje, medtem ko surf oprema v ML za neko resno srfanje ni primerna, je pa to lahko zelo zanimiv in raznovrstn dopust. Maš pa tud ML različne npr imperial pa to, pa še različen nivo je v različnih državah, npr. v Turčiji je že tko kao ful dobra hrana pa višji nivo, tale waterworld je pa še Imperial in je res doteran hotel, no pa tud Kiotari v Gričiji je ql sam smo bli lani glih ko še ni blo vse narejeno, praktično v tistih dveh tednih ko smo bli tm so že ogrmn nardil, smo pa zato tud neki dnarja nazaj dobil.