magic bullet popravilo

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.784
221
63
na magic bullet-u je pobralo gumijasti zobnik na mlincku.

kdo servisira te mlincke? rabil bi samo gumijasti zobnik in plasticni zobnik na samem motorju. preko ebay.com je tega polno, v evropi pa ne najdem nobenega zadetka. ali se je zadeva prodajala se pod kaksnim drugim imenom?

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.784
221
63
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
poklič na topshop, pa pol še tukaj sporoči;)

topshop bi mi takoj se enega prodal ... sem jih ze kontaktiral in cakam na odgovor o rezervnih delih oz o servisu ...

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.198
3.562
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik ericks pravi:
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
poklič na topshop, pa pol še tukaj sporoči;)

topshop bi mi takoj se enega prodal ... sem jih ze kontaktiral in cakam na odgovor o rezervnih delih oz o servisu ...
Še ne vedo, kje imajo servis? Ni mi jasno, kako lahko nekaj prodajajo, ne da bi zagotovili servis.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Prodajalec je dolžen imeri servis in rezervne dele x let. Lahko pa kratkomalo menjajo, ne morejo pa rečt po izteku garancije zavrzi

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.784
221
63
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Prodajalec je dolžen imeri servis in rezervne dele x let. Lahko pa kratkomalo menjajo, ne morejo pa rečt po izteku garancije zavrzi

ja tocno to so rekli. da oni tega ne prodjajo ze x let, da je bil bullet kupljen najbrz v sparu (ki tudi prodaja moderna izdelke) in da se moram za to obrniti na spar in ne na moderno (ne vidim logike, ker spar je samo prodajalec njihovih izdelkov), in da mi z veseljem ponudijo podoben AMPAK boljsi izdelek. za servis ne vejo, ker ga nimajo oz poteka po sistemu prinesi pokvarjen izdelek in dobis novega.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Kje je bil potemtakem kupljen ? V "top shopu" ali Sparu. Če v Sparu potem nesi tja pa naj se oni ukvarjajo z njim,v glavnem deli morajo bit in pika,lahko pa dajo novega.
Če si ga pa kupil zunaj na kar mi smrdi tvoje obotavljanje bi ti pa predlagal kanto za smeti

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.784
221
63
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Kje je bil potemtakem kupljen ? V "top shopu" ali Sparu. Če v Sparu potem nesi tja pa naj se oni ukvarjajo z njim,v glavnem deli morajo bit in pika,lahko pa dajo novega.
Če si ga pa kupil zunaj na kar mi smrdi tvoje obotavljanje bi ti pa predlagal kanto za smeti

pojma nimam od kje je prisel. v hiso je prisel kot darilo. racuna nimam. podatka, kdaj je bila zadeva kupljena tudi ne. nekaj let je bil zaprt v originalni embalazi, dokler ga nismo lani prvic aktivirali. in zadeva je dejansko uporabna.

za 25usd mi bodo poslali dva seta novih zobnikov iz zda, tako da je zadeva kar se mene tice resena.

gre se mi bolj za odnos od moderne, ki se ima za ohinsploh uspesno podjetje, za katero se na koncu izkaze da ni nic drugega kot drag generator smeti. kitajskih smeti.

sass

Guru
1. sep 2007
5.233
869
113
ZVPOT, 18. člen:

... čas po preteku garancijskega roka, v katerem je proizvajalec dolžan zagotavljati vzdrževanje, nadomestne dele in priklopne aparate, ki mora biti vsaj trikrat daljši od garancijskega roka.

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.093
2.880
113
Tako je prodajalec je dolžan nuditi rezervne dele x let. Nikjer pa ne piše koliko mora ta rezervni del koštati. Torej vam prodajalec komot reče, (bullet recimo stane 40€), da vam nadomestni zobnik pošljejo za 50€.

joejoe

Pripravnik
30. dec 2007
812
1
16
Za 25USD dobiš pri nas že nov mini-mikser, pa imaš nanj garancijo. Vrži on kitajski šrot v smeti, predno ga boš vrgel v smeti z dvema novima zobnikoma za 25$ vred.

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.784
221
63
Citat:
Uporabnik joejoe pravi:
Za 25USD dobiš pri nas že nov mini-mikser, pa imaš nanj garancijo. Vrži on kitajski šrot v smeti, predno ga boš vrgel v smeti z dvema novima zobnikoma za 25$ vred.

naprimer?