Machete

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
http://www.imdb.com/title/tt0808359/

zdaj gledam na popu. A si pa ti ja malo nor kako delajo!
smile-1.gif

Sicer se bojim da je ocena malo rpeterana ampak je hud film.

Ne hektolitri ampak oceani krvi. V vsakem kadru.

Najbolj zažge baba ko z leseno nogo leti za tovornjakom pa ga ujame
smile-1.gif

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.375
302
83
Sploh nism vedu, ampak Machete je ubistvu samo fake movie trailer, ki se pojavi na začetku filma Grindhouse, Death Proof in Planet Terror - Tarantino in Roudrigez.

Nazadnje urejeno:

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Za tarantina seveda nisem vedel dokler se ne pojavi.

Mi je pa cel film smrdel po tarantinovem delu, špricanje krvi, način črnega humorja,
podobnosti z kilbilom in 4room so bile očitne, sem si rekel v glavi; praseece kak kopirajo humor!

Pol pa samo kader ko tarantino stopi z šmajserjem pred kamero
smile-1.gif
Tak nasmešek sem dobil.

Nevem kako jim rata, ampak humor je bil tako dober, brez ene poceni finte, način
kak mu raznese glavo pa še stoji 2 sekudni, fasciniran. Modela razčetverijo, dejansko
pokaže kak ga razčetverijo in eden del ki ga odtrgajo (trup ki ostane) je odtrgan po ravni liniji
kot da bi ga na listu prepognil na pol, ravno
smile-1.gif

Žge oni žensko z eno leseno nogo, pa seksata, pa prvo noga v zrak, pol pa še druga "noga" palica v zrak,
jaz sem se skoraj uscal od smeha.

cresh

Fizikalc
2. sep 2007
1.137
6
38
Litija
Jap kulski film. Takrat ko ga je Rodriguez ven dal, so ga zmeraj propagiral skupaj z Death Proof, ker sta baje obadva ob istem času snemala vsak svojga. Sta pa Rodriguez in Tarantino prijatelja, zato tudi podobn okus.
Je pa takrat ko je ven prišel film, se so vsi spraševali kaj je s tisto mankajočo rolo filma.

Nazadnje urejeno:

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
torej razčistimo, gre za planet terror, machete je pa fake trailer v filmu za fejk film

so pa Planet Terror + Death Proof skupaj predvajali v ameriki, t.i. grindhouse, pri nas pa se tega kinematografi niso šli, ker vse skup traja nekje 4-5 ur

erikson

Guru
25. avg 2007
22.354
6.145
113
IMDB) prihaja letos. Danny Trejo bo igral glavno vlogo, vloge pa imajo tudi Lindsay Lohan,Robert De Niro, Jessica Alba, Steven Seagal, ...

200px-Machete_.jpg

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Zakaj pol pri drugih ne piše "introducing" ?
To ponavadi piše za nove igralce.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Zakaj pol pri drugih ne piše "introducing" ?
To ponavadi piše za nove igralce.

Tarantinov pubec ma na zalogi kup taki fint, in niti najmanj se ne trudi komu
kako razložit, pač v njegovi glavi je to nek flesh in pol ga mi mormo "prenašat",
kaj se mene tiče mu te razne samo-interne finte ki jih samo on razume sedejo.

Klasičen primer je poster od Pulp Fiction (napoved igralev), rdeča nit pulp fiction-a in podobno...