Lutkovno gledališče

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.554
1.157
113
Vprašanje za atije pa mamice...
zmaga.gif

Kdaj ste kaj otroka peljali v lutkovno gledališče? Kakšne so bile vaše izkušnje? Katera predstava je bila vam in vašim otrokom všeč? Je bilo kaj groznega in ste morali predčasno ven?
grin1.gif

Ideja se mi zdi fajn, da bi šli z našim (skoraj 2 leti) v gledališče, pa se bojim da morda ni prezgodaj? Risanke po televiziji z veseljem gleda, ne vem pa kako bi reagiral v gledališču...

Dejmo še kakšno v to smer rečt...
grims-1.gif
Bi pa pri nas prišlo v poštev Lutkovno gledališče LJ in KR.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.958
6.216
113
blizu močvirne prestolnice
4 - 5 x letno peljeva otroka v LGL, gledali smo zvezdico zaspanko, sapramiško, muzikante, makalonco...., men osebno ni bilo všeč je bilo pa otroku, kar pa je tudi bistvo.
Groznega? Ja mogoče to, da so nekateri otroci razvajeni in njihovi starši nimajo pojma kaj je vzgoja, da motijo predstavo....

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.087
1.265
113
42
Evo naš je bil danes. Gledal Bobeka in barčico , 30 min, in je bil mnde zadovoljen.BAbi vzgojiteljica pa tudi.. Star je 2 leti pa 9 mescov

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
kolegica je tamalo peljala dober mesec nazaj. Mala bo februarja stara 3 leta. Predstava je trajala 45 minut in menda da je bilo full fajn.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.080
-8.781
113
Probej, pa boš videl. Vnaprej ne moreš vedeti, ali bo otrok gledal, ali bo razgrajal.

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
Nečak je šel za 4. rojstni dan. On je bil priden. Se pa opazi, da otrokom koncentracija pade čez čas in ko začno nekateri govorit, potegne zraven še druge.
Sem opazil tudi, da je bila kar tišina, potem pa so v sklopu predstave otroke pozvali, da pojejo pesmico skupaj.....kasneje so otroci postali bolj nemirni in zgovorni.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Tudfi mi že par let hodimo po ene 4x na zimsko sezono v LGL. Predstave so v večini kar ok, naletiš kdaj na kakšpno dolgočasno ampak overall je super, tako da priporočam. Itak so predstave zelo kratke (cac 30 minut) in vsekakor lepo popestrijo deževne/turobne popoldneve.
Sapramiška je itak kul, tudi Bobek in barčica sta oka - ti dve omenjam, ker mislim da so še vedno igrajo.

Nazadnje urejeno: