Lutka za sex.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.098
16.268
113
Rešitev za osamljene in za množico ilegalnih migrantov, ki do sexa ne zmorejo priti drugače kot na silo. Super rešitev, če mene vprašaš. To bi moral biti sestavni del paketa rdečega križa za migrante z bližnjega vzhoda
evil.gif

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
stare zadva sicer. te lutke. nekatere imajo celo elektroniko da malo vzdihujejo... sem pa gledal nek dokumentarec kako take lutke naročajo in kako potem čez nekaj časa rabijo remont...

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
23
38
Murska republika
Čisti ?? hhhebe kaj misliš?
Lutka ne zahtijeva posebno održavanje. Perite je vodom i sapunom.

Koristite lubrikante na vodenoj osnovi.

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
23
38
Murska republika
¸Je pa očitno da je bila Ančka dobra rešitev v prejšnjem stoletju morda za nekatere še dandanes ampak tehnologija omogoča tudi kaj boljšega in rezultat tega so te novodobne punce ki pa so verjetno hit prav zaradi oblike in vsestranske uporabe.

piagolo

Guru
22. nov 2009
7.311
3.923
113
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Rešitev za osamljene in za množico ilegalnih migrantov, ki do sexa ne zmorejo priti drugače kot na silo. Super rešitev, če mene vprašaš. To bi moral biti sestavni del paketa rdečega križa za migrante z bližnjega vzhoda
evil.gif

Mora biti replika Nemke ali Šveđanke.

MiHa88

Pripravnik
13. apr 2008
729
4
18
Citat:
Uporabnik piagolo pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
evil.gif

Mora biti replika Nemke ali Šveđanke.

Ali koze
evil.gif