Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Rešitev za osamljene in za množico ilegalnih migrantov, ki do sexa ne zmorejo priti drugače kot na silo. Super rešitev, če mene vprašaš. To bi moral biti sestavni del paketa rdečega križa za migrante z bližnjega vzhoda
stare zadva sicer. te lutke. nekatere imajo celo elektroniko da malo vzdihujejo... sem pa gledal nek dokumentarec kako take lutke naročajo in kako potem čez nekaj časa rabijo remont...
¸Je pa očitno da je bila Ančka dobra rešitev v prejšnjem stoletju morda za nekatere še dandanes ampak tehnologija omogoča tudi kaj boljšega in rezultat tega so te novodobne punce ki pa so verjetno hit prav zaradi oblike in vsestranske uporabe.
Citat: Uporabnik Matey pravi:
Rešitev za osamljene in za množico ilegalnih migrantov, ki do sexa ne zmorejo priti drugače kot na silo. Super rešitev, če mene vprašaš. To bi moral biti sestavni del paketa rdečega križa za migrante z bližnjega vzhoda
Citat: Uporabnik Matey pravi:
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.