Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Rad bi potegnil HDMI kabel iz računalnika do TV-ja, pa imam v cevi prostor samo še za kabel, nikakor pa ne za konektor. Zato me zanima če je to sploh možno ali obstaja kak drug način, da povežem računalnik in tv.
Na te stvari se ne spoznam najbolj.... . V tej množici podobnih izdelkov so meni vsi enaki. Mi lahko izbereš artikle, ki jih potrebujem, lahko tudi na ZS. Je 15m preveč za HDMI kabel?
Citat: Uporabnik marc pravi:
Na te stvari se ne spoznam najbolj.... . V tej množici podobnih izdelkov so meni vsi enaki. Mi lahko izbereš artikle, ki jih potrebujem, lahko tudi na ZS. Je 15m preveč za HDMI kabel?
Cevi je "samo" 3 metre, ostalo gre po podstrešju in skozi drugo luknjo spet dol. V tej cevi je koaksialen kabel, ki ga ne potrebujem, zato bi hdmi povlekel z koaksialcem.
Če imaš standard fi16 cev potem gre komot poleg coax-a še hdmi kabel (po mojem bi 2-3 zraven mirno spravil). Imam pa jaz isti problem - VGA 15pin sem še lotal sam (pa že ta mi je požrl živce in ene 2 konektorja), tega se pa ne upam.
Citat: Uporabnik KarEn pravi:
Če imaš standard fi16 cev potem gre komot poleg coax-a še hdmi kabel (po mojem bi 2-3 zraven mirno spravil). Imam pa jaz isti problem - VGA 15pin sem še lotal sam (pa že ta mi je požrl živce in ene 2 konektorja), tega se pa ne upam.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.