Lopovi v MB

Isaac

Pripravnik
24. jul 2007
118
0
16
42
Sem tk raz****jen da moram tukaj napisat. Ponoči so mi iz avta ukradl vse 4 kolesne pokrove ("rabkape"). Milo milo mater. Ne bi se sekiral če ne bi ble originalne od A.R. Da bi srečal to golazen ki je to nardila, bi jim polamal rebre in odrezal j*** bek. Itak ni blo smisla, da bi klical policijo ko itak ne bi nč nardil. Če bi blo lepše vreme bi šel jutr še z nekaj kolegi na bovšjaka prečekirat. Ziher so bli "brazilci" al narkiči, al pa kak lastnik A.R.
10.gif

Če kdo kaj ve kdo se s tem "ukvarja" v MB naj sporoči, da mu pridem na obisk
10.gif

Blaz

Pripravnik
4. avg 2007
353
0
16
Eh se mi zdi da je to itak stalna praksa, originalnih radkap nihce ne kupuje ker so predrage ... dvomim da ti jih je oddtujil kaki brazilec z namenom da zasluzi na njih niti da da se kdo s tem ukvarja ... pomoje jih ma zdaj kakki lastnik AR gor ker je svojo zlomil pa al pa za zimske.

civil

Fizikalc
18. jul 2007
1.350
0
36
Citat:
Uporabnik Isaac pravi:
Sem tk raz****jen da moram tukaj napisat. Ponoči so mi iz avta ukradl vse 4 kolesne pokrove ("rabkape"). Milo milo mater. Ne bi se sekiral če ne bi ble originalne od A.R. Da bi srečal to golazen ki je to nardila, bi jim polamal rebre in odrezal j*** bek. Itak ni blo smisla, da bi klical policijo ko itak ne bi nč nardil. Če bi blo lepše vreme bi šel jutr še z nekaj kolegi na bovšjaka prečekirat. Ziher so bli "brazilci" al narkiči, al pa kak lastnik A.R.
10.gif

Če kdo kaj ve kdo se s tem "ukvarja" v MB naj sporoči, da mu pridem na obisk
10.gif

Ej stari sory, če bi vedel da so tvoje jih nebi ukradel.
pozdrav.gif

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Sposodi si za dan ali dva original kape. Skleni kasko, vrni kape, prijavi krajo na kakšnem velikem parkirišču. Lahko še gume presekaš z nožem (če so stare) in boš dobil 4 nove gume plus kape.

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Žal ni free dopusta za takšne stvari, kvečjemu pogojna... Moraš biti pa res bebec, da te pri tem ujamejo.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
jaz sem pred kratkim kupo eno original radkapo za 145ko 25€
stupid-1.gif

sem pa to novo isto pred par dnevi zgubil zopet, ta nova je bla iz ful mehkejše plastike kot ostale ..

kupi kdo tri ratkape?
grin1.gif

Isaac

Pripravnik
24. jul 2007
118
0
16
42
A ponoči straži avto, da mu noben ne pajsne pokrove.
wink-1.gif

on:
Če potem takoj zjutraj jaz ne bi videl odtise pokrovov v snegu, pol verjetn še nekaj dni nebi vedel, da so mi jih sunal.
shocked-1.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Sposodi si za dan ali dva original kape. Skleni kasko, vrni kape, prijavi krajo na kakšnem velikem parkirišču. Lahko še gume presekaš z nožem (če so stare) in boš dobil 4 nove gume plus kape.

ja pa si se zbudil s prstom v riti. kaj misliš da so dobrodelna ustanova? Če maš zlizane gume, stric na cenitvi to vidi in reče: tolko je nova - amortizacija = ku**ac na palci in ne dobiš nič
smirk-1.gif

za radkape pa drži, so mi jih lani maznili in sem dobil nove
smile-1.gif

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
A bejž no. Čisto zlizane res ne smejo biti oziroma ne dobiš polne vrednosti za nove. Milimeter, dva ali tri pa noben ne teži.
Sicer pa je še boljši recept. Vse štiri gume dol, na klocne in halo 113. Potem nekako ne morejo vedeti, kakšne gume si imel. Sicer te morda vprašajo za račun starih gum, a rečeš, da ga nimaš več.

Če nimaš jajc tega sam narediti, se zapelješ v kakšno blokovsko naselje in upaš, da bo prej ali slej kdo drug opravil delo namesto tebe. Moj prijatelj je prav navdušen nad specifiko blokovskih naselij, saj je dobil nove felgne, nove original pokrove in še nove gume. Lahko pa nimaš sreče in ti odpeljejo kar cel avto.

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik civil pravi:
Citat:
Uporabnik Isaac pravi:
ha ha ha very funny
jezen.gif

Ne zamert. Vem kako je. So pa radkape drage. Si takoj ob 200€.

hysterical-1.gif

Brat pa dav 200EUR za 5kom 18" feltn.... ja ja sej vem kolk so original Ford deli dragi... če se vedno samo na Summit zapelješ...

Blaz

Pripravnik
4. avg 2007
353
0
16
Citat:
Uporabnik Mis pravi:
Citat:
Uporabnik civil pravi:
Citat:
Uporabnik Isaac pravi:
ha ha ha very funny
jezen.gif

Ne zamert. Vem kako je. So pa radkape drage. Si takoj ob 200€.

hysterical-1.gif

Brat pa dav 200EUR za 5kom 18" feltn.... ja ja sej vem kolk so original Ford deli dragi... če se vedno samo na Summit zapelješ...

Mogoce res ja .. ampak je pa sigurno en dan za tem bla na nekem forumu tema "Lopovi v xy" ...

frisk

Pripravnik
25. sep 2007
735
18
18
Domžale
Če boš iskal nove 15'' radkape in najdeš kje cenejše od 40€/komad mi prosim sporoči.
Cene so nore (za nas ki nimamo vez
smirk-1.gif

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Amortizacija se v vsakem primeru obračuna.
priden.gif

A misliš, da se res splača prerezati lastne gume?
stupid-1.gif