lokalček

slashdot

Zelenc'
5. nov 2013
1
0
1
Pozdravljena Alter skupnost!

Mene zanima ali mi lahko predlagate kak lokalček v LJ kamor bi se lahko odpravil z deklico.

Pogoj?

Da je malo intime, tipa separejčki, mogoče ločene etaže...da glih ne pobul vsak medtem ko ji štejem zobke
wink-1.gif

Hvala!

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
kok sta pa stara, da se morta v lokal hodit cmokat?

v Escapeu so zasebne sobice, pa še buli noben, ker vsak ve kaj se not dogaja... so pa cene pač intimi primerne.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.719
113
Na topniški, kjer je tista poslovna stavba (na faksu sem šel enkrat streljat tja, da sem dobil dve kljukici
cheer.gif

Kdo ve kaj je sploh tisto?

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
da bilo to na strelišču... kaj že bife gor... po enem gusarju al neki takega

dijo_porko

mona
6. sep 2007
2.134
70
48
123
To si pa čist zamešal vse ulice in lokale:

Bolivar je bil nad streliščem na Dolenjski cesti, ampak je že eno leto zaprt; Guliver je pa na Vilharjevi.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.719
113
Citat:
Uporabnik dijo_porko pravi:
To si pa čist zamešal vse ulice in lokale:

Bolivar je bil nad streliščem na Dolenjski cesti, ampak je že eno leto zaprt; Guliver je pa na Vilharjevi.

Ja ja, jst sem zajebal.... in kaj je bilo s tem Bolivarjem meni je bilo res nerodno
hysterical-1.gif

dijo_porko

mona
6. sep 2007
2.134
70
48
123
Vmes je bil še Paladij
wink-1.gif
Vsakič, ko so na novo odprli je bil nekaj časa boom, potem je pa več ali manj vse slabše, od gostov do osebja...

Gal1

Pripravnik
19. okt 2013
82
0
6
ksz

Ste mi prebudili nekaj spominov. Po osamosvojitvi je bil Strelček kar o.k., samo preveč ljudi za intimne zadeve. Lastnik je bil buzi z rumenimi nogavicami. Guliver je bil tudi poln in ni bil za take namene. Zdaj kolikor vem, ga ima v najemu neka taxi služba. Lj. grad je bil intimen (notranji del), potem pa še akcija zunaj v avtu pod oddajnikom. Samo so se razpasli firbci, ki so gledali čez okna avta.

Pravzaprav ne vem, če je še kaj uporabnega v Lj. Včasih je bil Guliver pri zdajšnjem WTC na Dunajski, samo ga tudi že leta ni več.

Mogoče Žabar na viču (ne rastavracija, ampak slaščičarna)?