lokacija trgovine v celju

mobifrik99

Fizikalc
20. nov 2007
1.138
5
38
Zanimam se za trgovino v celju. Ker ne poznam mesta, me zanima katere ulice so najboljše za trgovino s čevlji in oblačili. Tisti, ki ste iz Celja prosim, če mi poveste, na katerih ulicah najbolj dogaja za tako dejavnost...

kako je recimo s Cankarjevo? Geldališki trg? Kocbekova ulica?

tnx

erikson

Guru
25. avg 2007
22.707
6.475
113
Predvsem je v Celju ogromno konkurence (mesto ima največ kvadratnih metrov trgovin na prebivalca).

mobifrik99

Fizikalc
20. nov 2007
1.138
5
38
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Predvsem je v Celju ogromno konkurence (mesto ima največ kvadratnih metrov trgovin na prebivalca).

res? ker meni je Murska Sobota Sumljiva. Majo vse trgovine, ki kaj pomenijo...sam folk nima denarja, kao

drgači za city center vem, sam je skoraj nemogoče noter pridet v tak center...mene zanima center Celja...kje so najboljše lokacije in pa če so zgoraj naštete za kako rabo

mmc

Pripravnik
10. mar 2009
281
0
16
Pred časom nakupovalnih centrov je bila glavna nakupovalna ulica Stanetova (od Vodnikove do glavnega trga) in trgovinice na Prešernovi.

mmc

Pripravnik
10. mar 2009
281
0
16
Tam je enosmerna, zelo ozka ulica. Sicer se na polovici te ulice lahko vzporedno parkira, vendar je vedno vse zasedeno. Ni frekventna ulica.
Šoping centri so prevzeli glavno vlogo. Še mass je zaprl trgovino na dosti bolj frekventni ulici.

mobifrik99

Fizikalc
20. nov 2007
1.138
5
38
vem kako je s šoping centri, sam zastopite, da v šoping center pridejo samo priznane znamke in trgovine z dobrimi referencami. Poznam trgovce, ki imajo tri manjše trgovine, pa jih šoping centri ne hebejo pet posto....ostane samo frekventna lokacija v mestu.
smile-1.gif