Logitech Harmony Elite

hja1

Pripravnik
30. mar 2016
185
2
18
Se kdo spozna na ta daljinec? Želim si nastavit različne Activityje, vse deluje OK, problem pa nastane z TV LG 55UF851V, ki občasno noče preklapljat med Inputi. Primer Izberem Watch Apple TV; Reciver preklopi na ustrezen input, Apple TV se pržge, TV pa ostane na HDMI1 (kjer je priklopljen T2 Box). Probal sem že nastavljat zakasnitve pri preklopu pa ne pomaga, ima kdo kaksno resitev?

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
mogoče je problem v tv-ju in še vedno dobiva kak signal od T2 in zato noče prestavit drugam.

probaj tako zaporedje;
prižgeš apple tv
reciver
tv
preklop na hdmi2

po tej logiki bi signali že mogli pridet do tv-ja in bi tv moral zaznat, da je tudi na hdmi2 že nek signal in bi moral pustit preklopit.

dune

Fizikalc
26. maj 2014
1.432
39
48
Jaz imam sicer starejši model daljinca. Ga podobno matra, če je TV ugasnjen. Včasih dela, ponavadi pa ne. Jaz to rešujem tako, da potem dam "Watch TV" in še enkrat "Apple TV", potem pa nastavi vredu. Pomaga tudi help, ko zažene wizarda in preveri vsako komando še enkrat. Samo to traja dlje kot da zamenjaš activity. Ni pa to vezano na Apple TV specifično. Tudi še izberem, RaspberryPI je isto.

hja1

Pripravnik
30. mar 2016
185
2
18
Hvala vama za odgovora. Težava je v TVju. Cirka 10sec rabi, ko ga prižgeš da se začnejo odzivat komande za preklop med vhodi tudi z orginal daljincem. Sem nastavil zamik na Harmonyju na 10sec in sedaj zadeva deluje.

maki3

Pripravnik
14. sep 2007
681
3
18
Jaz sem imel podoben problem in sem napisal mail na podporo in razložil za kaj se gre. So mi čez kak dan odpisali, da so na moj profil naložili nastavitve in naj priklopim daljinca in ga posodobim. Od takrat dela vse
smile-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
10 sec, pa to je ogromno časa:)
kaj pa če najprej prižgeš tv, potem vse ostalo, na koncu pa še preklop na pravi hdmi? Ali še vedno mine premalo časa?