Logatec

North

Pripravnik
9. sep 2008
52
0
6
Z ženo se odločava za selitev iz Ljubljane v Logatec in me zanima, če ima kdo kaj izkušenj z bivanjem v tem kraju. Meni je sicer na prvi občutek kraj všeč, a kaj več o njem ne vem, saj sem se do sedaj običajno le peljal mimo.

Napišite kakršnekoli izkušnje... čim več pozitivnih , da se bova lažje odločila
wink-1.gif

corsol

Guru
11. mar 2010
3.079
1.033
113
če lahko pogrešaš bližino infrastrukture,....ki ti jo nudi LJ potem OK.
Vem pa za kar nekaj ljudi , ki so rekli, da to ni problem , saj je do LJ (recimo )le 30min....ampak so po nekaj letih ugotovili da to ni to.

Pozitivno je sigurno bližina AC in železnica, bližina narave,rastoča industrjska cona,....relativna bližina LJ
Negativno:kot so zgoraj omenili določeni deli poplavno ogroženi, mslim , da so bile novogradnje tudi nekaj ustavljene(premalo zmogljiva kanalizacija al nekaj takega, bi bolj točno vedel kak domačin povedat),

Drugače pa, če bi živel v LJ verjetno nikoli ne bi šel iz LJ v Logatec, ki mi je ne glede kako se je v zadnjih letih razširilo, še vedno nezaniv kraj - moje subjektivno mnenje.

verma

Pripravnik
2. nov 2011
258
10
18
Pozitivna je da zjutraj ni tekšne gneče proti ljubljani kakor iz drugih vpadnic. (ko odstranijo mitnico bo še hitreje)
Pri tobačni sem v 20 minutah. Mercator in Tuš že ostajata, mogoče manjka samo še kakšen Špar.
lp

guardy

Guru
3. avg 2007
8.516
1.109
113
Obišči stran
Boljša izbira je Trebnje ali Ivančna
smile-1.gif

Drugače pa je tam kolegica, pa ji odgovarja, sploh ker so v bloku same mlade družine. Osebno mi je pa predaleč za dnevno vožnjo do Lj. Druga stvar je, če si tam domačin...

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
na kerem koncu naj bi živela (potem ti povem, ali je možnost poplav
tongue-1.gif
)

kaj točno te zanima glede logatca?