Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Kakšni nasveti kje je najbolje it?
V Sredo moram bit tam ob cca 13h , kdaj je pametno štartat iz Slovenije, če upoštevamo da bo vožnja malce bolj dinamična ( AC cca 150 oz. 150+) če nebo zastojev seveda.
Bo ziher mimo vsekal, ker pomurske avtoceste še ni notri. Po izkušnjah se da do Budimpešte kar hitro priti iz Maribora po pomurski avtocesti. Tam pri Grazu pa so že celo poletje zastoji (popravljajo avtocesto proti Dunaju) Pa madžarske vinjete ne pozabi na internetu kupit
Imam Garmina, imam tudi original navigacijo v avtu z kartami,ampak ne poznam tega konca, torej kje je bolje it, tukaj pa pridejo prov izkušnje oziroma predvsem vozniki vedo kje je bolša cesta.
Se pravi naj grem kje? LJ-MB-nova AC - Budimpesta-Gyor?
Madzarsko vinjeto vem da se na petrolu kupi lahko,samo falit ga nesmes
Jst sem včas z dolge vasi šel po navadni cesti do Gyora, direkt iz dolge vasi.Sam se nemorem spomnit katere ceste so ble ker že ene 8 let nisem bil, pa še verjetno je kaj drugač.Ma v garmina natipki pa boš videl, kje ti bo pokazal.
vinjeto dobiš na petrolu v murski ali pa pincah. tak da težko zgrešiš.
drugače sem pa bil v soboto na balatonu
ceste prazne nikjer žive duše tja in nazaj. a kak prideš preko meje pa naenkrat polna AC tovornjakov.... to mi ni najbol jasno od kje se vzamejo
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.