LJUBEZENSKI TRIKOTNIK?

miha0

Zelenc'
28. avg 2009
4
0
1
Najprejen lep pozdrav vsem na alterju!
Skrivna srečanja,telefonski pogovori,polni hrepenenja,čakanja,neskončno čakanje na redke skupne trenutke.Ljubezen z vezano žensko (moškim)je lahko dvorezen meč..Ima lahko veliko temnih strani ali pa v tem najdeš nekaj vzburjajočega!
redface-1.gif
Ko se enemu iz mad njiju začne oglašati slaba vest postavijo na tehtnico družino in ljubimko ali ljubimca.Skoraj vedno zmaga družina!Toda problem nastane,če pri obema preskoči iskrica ljubezni?
Zanima me koliko od vas moških in seveda tudi žensk bi bili sposobnih zapustiti vaše družinsko življenje in ga zamenjati za novo vezo,ki se še odvija in ni nujno, da se bo obdržala? In koliko od vas,je kaj takega že izkusilo na lastni koži???
Hvala za mnenja ki mi jih boste podali! Vabljena oba spola zato sem tako tudi pisal!
smile-1.gif

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Moje izkušnje; obstaja velika verjetnost, da boš izvisel, razen če si poln denarja. Raj pust vse skup oz. uživaj dokler traja.

Nazadnje urejeno:

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
zakaj greš raje k poročeni ženski? Ker točno veš zakaj te pokliče 1-2x na teden in potem ni nobenih težav!
cheer.gif

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.532
68
48
Kranj
Res je. Meni je sodelavec že pred leti rekel, če ga mislim kaj "srati" z drugimi babami naj vedno počnem z oženjenimi. Oženjene so veliko bolj previdne pri skokih čez plot medtem, ko samske razlagajo okoli po dolgem in počez, da nazadnje res še tvoji ženi pride na uho. Ali pa ko ti kakšna samska po nekaj poljubih iz zajebancije že postavlja vprašanja kje bosta skupaj živela
bonk.gif

miha0

Zelenc'
28. avg 2009
4
0
1
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
zakaj greš raje k poročeni ženski? Ker točno veš zakaj te pokliče 1-2x na teden in potem ni nobenih težav!
cheer.gif

Seveda sem vedel zakaj! ampak sedaj je situacija drugačna! Jebat ga
jezen.gif
nisem pričakoval,da bodo taka čustva pri obeh!

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Če ima ta ženska familijo, ti pa ne ... bejž stran !!
Če imata oba famijijo ... jao !
Vsekakor, bolje takoj stran, čeprav je že prepozno, kot vidim ...

In ja, podoben primer sem mel sam ... podoben pravim ...

miha0

Zelenc'
28. avg 2009
4
0
1
Citat:
Uporabnik North_face pravi:
Če ima ta ženska familijo, ti pa ne ... bejž stran !!
Če imata oba famijijo ... jao !
Vsekakor, bolje takoj stran, čeprav je že prepozno, kot vidim ...

In ja, podoben primer sem mel sam ... podoben pravim ...
ne moraš dopovedati!!! Enostavno ne morema drug brez drugega!
In kako je uspelo tebi?
confused-1.gif

Stisnit rep med noge sedaj ko je prepozno? Le kako
srce-1.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.552
2.946
113
v lokalni ostariji
tudi to se dogaja. nista prva in ne zadnja. moj nasvet: hitita počasi! ne vem koliko časa sta skupaj ampak definitivno nič ne delajta na horuk. je dobro malo počakati da se čustva malo ohladijo (ali pa da se rožnata očala spučejo). in seveda pretehtajta ali sta res za skupaj ali je vse skupaj samo trenutek slabosti...

premisli ali je vredno za njo zapustiti dom, družino in ali je ona primerna partnerica (res toliko boljša kot tvoja zdajšnja oz obratno)

aja pa ko bosta šla v to pojdita OBA naenrkat da ne boš ti doma povedal, se ločil ona bo pa stisnila rep med noge (ali obratno)...

mimogrede: veš zakaj je ločitev tako draga?!? KER SE SPLAČA;)

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
To ni noben ljubezenski trikotnik, če tvoje žene ni poleg.
grin1.gif

Sicer pa; [censored] se! Ko ti je bilo luštno si užival, zdaj pa, ko te jebe, jamraš tu.

+ da si alter. Ne mi reč, da je od vseh slovenskih forumov tale najbolj primeren za "reševanje" tvojih težav in si se ravno zaradi tega registriral.

Če nimaš v glavi pošlihtano, se nimaš kaj spuščat v take stvari.

Ko je nekdo omenil, da so poročene babe tiho. So moj qrac. Če drugega ne, bo povedala najboljši prijateljici.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
ksz:

ženska se okoli k u r b a r, če jo dec doma ne more, ne zna zrihtat.

točno!
zmaga.gif
Nobena zadovoljena ženska se še ni skurbala!

mmc

Pripravnik
10. mar 2009
281
0
16
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
ksz:

ženska se okoli k u r b a r, če jo dec doma ne more, ne zna zrihtat.

točno!
zmaga.gif
Nobena zadovoljena ženska se še ni skurbala!
po mojmu se tudi zadovoljene ženske skurbajo.
nekaterim mogoče v celem lajfu ne pašejo samo æevapi in se spotaknejo na kakšni bio kumari

Shai

Fizikalc
25. maj 2009
1.205
0
36
Mah, ja, v vsaki ženski je neki kurbe. Tak ko je v vsakem moškemu neki kurbirja. Vprašanje je sam potem, ko si v zvezi, če pač zna človk bit zvest in ne pade pod vsakim ali na vsako, ki mu je malo bolj simpatičen.
Osebno mislim, da ne varaš, niti ne razmišljaš o tem, dokler ti v zvezi vse klapa kot more. Ko ti ne več, moraš pretehtati pač, če se ti razmerje še vseeno zdi dosti dobro ali pač ne.
Ko se nekdo odloči za varanje, se mi zdi to najbolj sebično in strahopetno dejanje. Sebično, ker v tem primeru misli le na sebe in ga ne zanimajo posledice. Strahopetno pa, ker ali se ne želi soočiti s problemi v svoji zvezi, ali pa enostavno nima ''jajc'' povedati partnerju, da si želi končati zvezo iz nwm kakšnih razlogov pač.

decva

Pripravnik
5. sep 2007
462
0
16
Citat:
Uporabnik Shai pravi:
Ko se nekdo odloči za varanje, se mi zdi to najbolj sebično in strahopetno dejanje. Sebično, ker v tem primeru misli le na sebe in ga ne zanimajo posledice. Strahopetno pa, ker ali se ne želi soočiti s problemi v svoji zvezi, ali pa enostavno nima ''jajc'' povedati partnerju, da si želi končati zvezo iz nwm kakšnih razlogov pač. [/COLOR]
467716-post_slo.gif