Ljubezen v zraku ...

tara1985

Pripravnik
22. avg 2009
81
0
6
39
Pozdravljeni,
skorajda ne potrebujem vaše pomoči, ker vem, kako zadeve tuki potekajo, a vseeno ... mogoče se je kdo, še bolje katera, že srečala s tem problemom, ki mi zadnje čase preprosto ne pusti spati, zato počnem vse kaj drugega, namesto prepuščanja omamnim užitkom dremanja, sanjanja ... po glavi mi roji nešteto misli in nekatere me ne pustijo hladne, zato ... eh, pustimo to, ne bi razumeli.
Torej, spoznala sem, da postajam odvisna od ...ljubezni. Oseba, ki jo poznam, mi je prirasla k srcu. Malce preveč. Skorajda ne mine trenutek, da ne bi pomislila na to osebo. Težava je v tem, da se trenutno odlično razumeva, hodiva na kavice, v šoping, tudi v savno ... tudi do poljuba je že prišlo, a je bil tako, bolj prijateljski ... ampak ... ne vem, kako bi naredila naslednji korak, saj se bojim, da bi to osebo izgubila. Ko sem v njeni bližini, se mi dviguje nivo adrenalina, tako močno, da se pričnem potiti ... postajam vznemirjena, skorajda vzburjena .... ko mi govori, jo poslušam, brez da bi me motili zvoki okolice, direndaj, promet ... ne vidim, ne slišim, ne čutim ostalih stvari ... preprosto sem IN. Danes popoldan se ponovno dobiva, vem, da bo prišel čas, ko se bom morala izjasnit, povedat, da jo ... ljubim, da ne morem brez ... nje. Ja, nje. Je namreč ONA, V tem je tudi težava. Za vas, heteroseksualno usmerjene je to mogoče celo težje, ker ne najdete skupnega jezika, a kaj, ko si nato lahko takoj poiščete novo "žrtev". Midve pa sva tako tesno povezani, da ne vidim izhoda, bojim se, da bi izgubila njeno prijateljstvo, njeno bližino, ... njo
frown-1.gif

Kako naj ji povem, da jo ljubim, nekako po ovinkih?
cry12bpy.gif

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Kako to gre pri lesbo/gay ne vem, vem pa eno stvar, ki bo zame 100% vedno držala. V takih situacijah moraš samo pokazati kdo res si, biti iskren in pokazati svojpravi obraz. Na dolgi rok je to edini način za uspeh.

Situacija je seveda bolj zapletena ker gre za dve ženski, ampak toliko pa že veš kako reagira na vse tvoje obnašanja, ane?

Nazadnje urejeno:

tara1985

Pripravnik
22. avg 2009
81
0
6
39
Verjetno imaš prav, prepričana sem, da imaš ... a vseeno. Veš, sedaj se prepuščam sanjarjenju, sedaj vem, da se lahko. Predstavljam si, da se objemava, poljubljava, moje roke drsijo po njenem mehkem telesu, ... pristaneva v postelji .... in to .... no, ne bom pisala naprej. Bistvo je v tem, da lahko sanjam. Kaj pa, če bom zavrnjena? S tem mi bo vzela tudi sanje... razumeš, kako zelo globok je strah pred zavrnitvijo ???
Še tole: obe delava v istem poslu, delava kot hostesi pri neki znani agenciji, honorarno seveda, poleg redne zaposlitve. Zato mi je vse skupi še toliko huje ... kako potem ??

EDIT: Pikica, hvala za support .. .
roza.gif

Nazadnje urejeno:

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Kakorkoli obrneš bo najbolje, da pokažeš svojpravi obraz. Če boš zavrnjena, boš pač zavrnjena, potem boš vsaj vedela, da greš lahko z življenjem naprej. NImaš čisto nič za izgubit, ker še ničesar nimaš, tako da...

Če ona ni na ženske, potem pač ni, če se bojiš, da boš zaradi tega izgubila prijateljico pa se zavedaj, da je to mogoče cena, ki jo moraš plačat. Vsekakor probat, kar bo pa bo.

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
strah pred zavrnitvijo je prisoten pri vseh, pri enih bolj, pri drugih manj...saj kdo si želi biti zavrnjen? mislim, da noben. ampak vseeno mislim, da bi ji morala povedat kaj čutiš. mogoče pa ona čuti enako in ne bo zavrnitve, če pa že...čas celi rane. vsekakor bolje, kot potlačit čustva v sebi. sem sama delala podobne napake...nou gou

roza.gif
držim pesti zate

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Ma...če je taprava, potem ne bo zavrnjena, če pa ni taprava pa je ne rabi. Razen za kak skok med rjuhe, tega pa po prebranem ne rabi.

tara1985

Pripravnik
22. avg 2009
81
0
6
39
Skok med rjuhe? Ne, da ne rabim, rabim, ampak ... ne v tem primeru.
Vsekakor, poskušala ji bom povedat, kar bo, bo ... samo mogoče še ne takoj ...

EDIT: Vsakdo ima svoje skrivnosti, tudi sama jih imam ... bili bi presenečeni, kaj vse se skriva v moji glavi ... mogoče to kdaj delim z vami ...
rolleyes-1.gif

Nazadnje urejeno:

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Nekaj mi ni jasno...pa saj si ženska, pa ja že približno veš kako se ona odziva nate? Če sta si dva všeč se pa ja to ve takoj. Kakor pišeš sem skoraj prepričan, da si ji vmes že namenila kakšen zaljubljen pogled - in če ni reagirala potem verjetno ni za to?

Ne vem, sklepam. Ženske ponavadi veste te stvari, vsaj približno.

tara1985

Pripravnik
22. avg 2009
81
0
6
39
Hm, več kot očitno je, da si ti MOŠKI !
Glej, ne gre za to, razumeš? Pogled, objem, poljub ... ja, vse to sva že doživeli in doživljava ..... ampak, ko je človek pipravljen storiti korak naprej, se hkrati zaveda, da bo s tem spremenil tok dogodkov, svojih seveda. Morda vse vedno ne teče lepo, vendarle, moraš biti prepričan, da si želiš spremembe, pa čeprav te vodijo v "katastrofo" .... veš, so koraki in so koraki ... nekdo je naredil majhen korak, a je bil to korak, ki je bil velik za človeštvo ... tudi sama moram naredit tak korak, zame bo težji, kot Armstrongov ...
crazy1.gif

Nazadnje urejeno:

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik tara1985 pravi:
Verjetno imaš prav, prepričana sem, da imaš ... a vseeno. Veš, sedaj se prepuščam sanjarjenju, sedaj vem, da se lahko. Predstavljam si, da se objemava, poljubljava, moje roke drsijo po njenem mehkem telesu, ... pristaneva v postelji .... in to .... no, ne bom pisala naprej. Bistvo je v tem, da lahko sanjam. Kaj pa, če bom zavrnjena? S tem mi bo vzela tudi sanje... razumeš, kako zelo globok je strah pred zavrnitvijo ???
Še tole: obe delava v istem poslu, delava kot hostesi pri neki znani agenciji, honorarno seveda, poleg redne zaposlitve. Zato mi je vse skupi še toliko huje ... kako potem ??

EDIT: Pikica, hvala za support .. .
roza.gif

Znani agenciji? V Slo?
hysterical-1.gif

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Ja če se pa bojiš izgube prijateljstva, potem pa raje ne probaj al kaj naj ti rečem? Če dobivaš feedback sigurno veš pa pika.