lj-mb avtopralnica

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
oj dedi, rabil bi eno pomoč

te dni letim z bavario v toti maribor, v finančni kvart in me zanima, če mi ne rata avta oprat v ljubljani predhodno, kje lahko na poti od lj do totega maribora operem kvalitetno avto, ne da zgonijo lak že pri tretjem pranju.

in kaj predlagate.a nej perem v marobori, k bodo tut enosmerne muhe dol pobral, al v lj, pa bom mel potem povratne muhe se 14 dni gor.

ps
ampak tale strojcek pa potegne k sam hudic in leti k sneta sikira..komi cakam tole sluzbeno pot, k ga stisnem brez predsodkov.

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
hysterical-1.gif
in zdej si cel frajer ker imaš obično e60...

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
sam res cudno, da rja raje skace na vse druge, sam na te stare jajce noče
confused-1.gif

mogoče zato ker imam ročno pralnico
confused-1.gif

... drugače pa... pelji ga k zankoču na kajakaško, boš zadovoljen! Klik.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ne..prpeljem ga k tebi, ga boš z buhtlčki spolirala... z zizam se pa ne prtanknt, k maš take, da boš pleh skrivila

sej poznaš ameriške kar wash topless scene?

Zankoc_si

Pripravnik
11. jun 2010
54
0
6
Dunajska c. 263a, LJ
www.zankoc.si
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
sam res cudno, da rja raje skace na vse druge, sam na te stare jajce noče
confused-1.gif

mogoče zato ker imam ročno pralnico
confused-1.gif

... drugače pa... pelji ga k zankoču na kajakaško, boš zadovoljen! Klik.

Se strinjamo z uporabnico maci oz. DZ.
Najboljše je, da se avtomobil zaščiti z naravnim voskom Carnauba oz. z kakšnim sealantom, da se mušice in ostali mrčes sploh ne prime gor na lak in zapeče.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
no jaz danes v mb nisem našel pralnice. je včasih bila <v garažni hiši, pa je ni več.

k tebi pa ne morem, ker si na drugem koncu lj. čakat da s eopere pa ne morem.

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
2 dni boš pa imel čas čakat da se ti avto spolira ker bo gor lep vzorec krtač iz avtopralnice
hysterical-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
isakl sem ročno. pustiš avto, greš po aopravkih, šez dve uri je končan.

recimo danes sedim kle, avto je na parkingu. če bi prišel do mene, center, ti ga dam za spucat znotri komplet, sam nočem pa dat 10€ zato, da se od centra premakne pod smarno

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
zal je zame avto orodje. poliranje..ja, prvi avto k sem ga mel..ostali so se prali enkrat letno. tale se bolj pogosto, ker nekak nima smisla, d agreš na sestanek, pa iz avta stopis usran oz da greš na kosilo s stranko, pa se ji gabi v avto. drugače pa...peri, ribaj..in porabi na avtu za 10k še 5k čiščenja..jaz ne.. nisem od 17 leta pridno obračal denar, ampak babe