Lj : Dober kebab?

Pongo

Pripravnik
19. jul 2007
644
0
16
Obišči stran
Kje v Ljubljani iti na dober kebab( če je to sploh možno)?
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

Floki

Guru
6. sep 2007
10.110
3.171
113
na železniški ga prodaja en pakistanc v stavbi kjer imajo sedež železnice ...od vseh v lj mi je tukaj najboljši

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
men osebno: konkurenca nasproti železniške postaje, pa kamniški kebab, sam ne znam zdej raložt kako do njega.

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.493
120
63
Mislim, da so vsi "slovenski" kebabi podobni, saj dobijo zmrznjeneno grudo ze iz nemcije oz. drugod, namesto
da bi jo sami nalagali.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.448
426
83
Citat:

tisti na miklošičevi je najbolj zanič

Kaj pa vem - če misliš na Ago, mi je boljši kot npr. pri Konkurenci. Edino zadnjič mi je model naložil toliko mesa in zelenjave, da sem moral polovico "filunge" stresti na krožnik, vzeti vilice in sem imel poleg kebaba še "solato"
smile-1.gif

B.

damjanf1

Pripravnik
2. sep 2007
53
0
6
doma
Kebabi so nasplošno vsi enaki. V glavnem delajo mesno gmoto za celo Evropo v Nemčiji, tako je to povsod enako. Pomembno je to da dobiš sveže narezano meso, ne pa da tm leži že kako uro. Torej fajn je da imaš par ljudi pred sabo preden naročiš. Včasih, ko prideš in ni gužve, dobiš malo preveč zapečeno meso.
Sam imam najraje jufka kebab- to je z tako malo večjo tortilijo in ne s kruhom.

Damjan

Fiatista

Pripravnik
1. sep 2007
670
0
16
Citat:
Uporabnik Floki pravi:
na železniški ga prodaja en pakistanc v stavbi kjer imajo sedež železnice ...od vseh v lj mi je tukaj najboljši
Ahmed je car! Res je dober kebab, sam mislm da ma samo do 22h odprt, ne vem, že dolg nism bil... Pa u City-u mi je tud dober, ostali mi niso tok všeč, najbrž tud zarad vzdušja
crazy1.gif
...
Kamniški na Nazorjevi je še kar, no, samo tok dober kot je na kamniški obvoznci pa ni, rečte kar hočte!

Nazadnje urejeno: