Live d.o.o.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
ve kdo kaj o tem podjetju na netu ne najdem nič drugega kot to:

Podjetje LIVE d.o.o. iz Izole tudi letos širi svoje poslovanje. Smo eden vodilnih proizvajalcev šolskih nahrbtnikov pod blagovno znamko TARGET, ki jo uspešno tržimo na celotnem območju Slovenije v državah bližnje okolice in po Evropi.

V naši ponudbi je tudi pestra paleta lastnih blagovnih znamk šolskih potrebščin BLUE LINK, MOVE YOUR SELF poslovnih daril in darilne galanterije TARGET PRESTIGE, APOLLO, daril FRIENDS, HOMEART, otroških računalnikov MALI VEDI, MAXI AFNA in igrač MEHANO. Smo tudi nosilec licenc za proizvodnjo šolskih potrebščin BARBIE- Mattel, NINJA – 4 Kids, HULK, Marvel, SPIDERMAN – Marvel, HELLO KITTY – Sanrio in drugih licenc drugih svetovno znanih proizvajalcev.

Kakršna koli informacija v katerokoli smer bo dobra. Preden, da se srečam z njimi (radi bi da bi nekaj delal) bi rad še prej kaj zvedel o njih.

Mantara

Pripravnik
6. avg 2007
355
3
18
Lastnik Vuk Lucijan. To je tisti ki je prevzel Mehano v Izoli.
Pogooglaj o njemu malo pa ti bo vse jasno...

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Bilanca za 2008 še ni objavljena. Iz bonitet je razvidna plačilna nedisciplina (čeprav finančno dobro stojijo).
Je pa očitno družinsko vodeno podjetje (Poleg Lucijana še Alen Vuk - direktor in Marko Vuk - zastopnik)

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
torej sem v dilemi se jih izogibnem al ne? Saj veste denar ni vse
evil.gif

LaUros

Pripravnik
13. feb 2008
327
0
16
Ljubljana
Jaz imam bonitete.si - iz katerih se vidi za to podjetje kar konkretno placilno nedisciplino.

Drugace pa Ajpes za osnovne podatke, potem pa se poguglas po imenih/podjetje da vidis kaksne so zadeve. Vcasih znajo pomagat se finance, kjer najdes kak clanek.

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik V_power pravi:
preko katerih strani pa se preveri kakšno firmo?
ibon? bizi?

Kot je zapisal LaUroš...
1. AJPES (iPRS) - Preverjanje lastništva
2. Bonitete/IBON - Preverjanje poslovanja (seveda se ne vidi vse a se vidi veliko)
3. www (Finance, Google,...)

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Evo hvala za napisano, sem se srečal z Vukom M. in moram rečt izredno prijazna oseba
zmaga.gif
, sicer se za končno realizacijo nisma dogovorila ampak moram rečt, da je bilo vse korektno iz njegove strani.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.911
113
heh samo si pa naivnež da takoj nasedeš lepim besedam, zgoraj pa maš konkretne podatke da ne plačuje
bonk.gif
poznam enega gradbinca, ki se tak pogovarja da si misliš mater ta pa je pošten. šele čez čas vidiš da je baraba prve klase, ima polno podizvajalcev, ki denarja že 2 leti niso videli ipd. sineku pa nov avto vsako leto za precej 10k€, pri sebi pa seveda tudi ne špara

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Poglej tu na alterju se mi je javil uporabnik, ki mi je tisti dan, ko sem temo odprl javi po pmjul, ker je delal v tem podjetju in bil tako prijazen, da mi je pred ostalimi odgovoril na vsa moja vprašanja, ki sem jih imel. Naj ti samo glede denarja povem, da ni plača nikoli zamudila niti za en dan, ker te očitno denar najbolj skrbi. Meni več kot statistika pove podatek iz prve roke.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
No, ce ti je vsakic placal takoj prvi dan, ko je moral, potem res nimas razloga za pritozevanje ...

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
ne razumem te saj mi ni kaj plačal? Uporabnika nad mano je skrbela plačilna nedisciplina, katero pa mi je zanikal uporabnik tu gor, ki je kar nekaj časa bil zaposlen v podjetju Live.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Aha, nekdo na javnem forumu je nekaj napisal preko PM in zato ne more biti res, da firma ne placuje redno, kar so napisali drugi zgoraj, ob tem pa navedli tudi vsem dostopen vir ? No ja, vsakemu svoje ....

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
na pm mi je pisal nekdo, ki je bil tam zaposlen, napisal tut kje je sedaj in zakaj je menjal zaposlitev in on je rekel, da delavci so vedno dobili plačo. Kaj se dogasa z dobavitelji pa me niti ni zanimalo, ker je pogovor potekal v eno drugo smer.
Tisti, ki so npisali podatke o plačilni nedisciplini, sem se jim zahvalil in tudi držijo, ker so iz uradnih evidenc. Vse kar sem rabil sem tudi izvedel, zato še enkrat vsem hvala za vse informacije, ker so mi res koristile!
zmaga.gif

Nazadnje urejeno:

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
ksz

A je Live d..o.o. še vedno zastopnik oz. nosilec lecence znamke Hello Kitty od Sanria za Slovenijo?
Sem jih kontaktiral, pa se nobeden ne javi...

Kako je kaj z veleprodajo te blagovne znamke v Sloveniji?