Imam eno vprašanje. Imam na novo speskan litoželezni kotliček za golaž.
Sedaj pred prvo uporabo ga je verjetno treba znotraj z nečim premazati.
Predlagali so mi olje, da prevrem mleko, z mastjo.... V glavnem vsakogar ko vprašaš ima svoje mnenje.
Če slučajno kdo ve kako pravilno zaščititi tak kotliček od znotraj, naj pro sim napiše.
Kja pa narediti iz zunanje strani, če ne bom z nečim zaščitil bo slej ko prej zarjavel?
Ajde hitro mnenja, čez eno uro se začne kuhat golaž.
Sedaj pred prvo uporabo ga je verjetno treba znotraj z nečim premazati.
Predlagali so mi olje, da prevrem mleko, z mastjo.... V glavnem vsakogar ko vprašaš ima svoje mnenje.
Če slučajno kdo ve kako pravilno zaščititi tak kotliček od znotraj, naj pro sim napiše.
Kja pa narediti iz zunanje strani, če ne bom z nečim zaščitil bo slej ko prej zarjavel?
Ajde hitro mnenja, čez eno uro se začne kuhat golaž.