Litostrojska je zaprta

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.920
662
113
Vse nepismene voznike obveščam, da tabla pri Listostroju na kateri piše "Zaprta cesta", pomeni da je cesta čisto zares zaprta.

Zjutraj so budale na polno vozili po drevoredu, pa zelenicah itd., no zdaj ko so cestarji povsod namontrial trakove in takšne in drugačne ovire je pa postalo pri 52-ki obračališče za debile, ki kar rinejo nekam. In to ne samo osebni avti ampak tudi šleparji se najdejo.

Na srečo so policaji dokaj hitro našli mesto za zaslužek tako da zdaj tu čaka vse napismene 500€ kazni + pike.

promet.png

Nazadnje urejeno:

jamiekarai

Pripravnik
26. maj 2010
667
0
16
Titovo velenje
Tud uzadi pop-tvja je zaprto pa se folk usen fora dol za ovinkom pa čakajo inkasanti pa lepo kr po vrsti ustavlajo saj zadnic so ene 7avtov v času ko sm sov mimo.

p.s na keri strani mas ta zemljevid k kaze do kdaj so zaprte ceste

Nazadnje urejeno:

suzie_

Pripravnik
30. maj 2009
31
0
6
Je zaprta samo od tega 90 stopinjskega ovinka proti "Brinjam" ali kompletna od semaforja?

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.920
662
113
Ma folk res nima 100 pik, zdajle zjutraj spet kolona čez gradbišče in čez zelenice, ker jim je ratal zvohohat eno prosto pot med delovnimi stroji.
bonk.gif

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
J. ga ko pa rabiš policaje da bi lahko celo naredili red in tudi kaj zaslužili pa
bonk.gif

BTW: kaj bo zdej tm ratalo? Čist so mi testno štreko zjb
jezen.gif

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.920
662
113
Ja počasi bo ratal konkreten poslovni center. Zdajle finiširajo ministrstvo? v planu sta pa še dve takšni stolpnici takoj zadaj, tako da bo potem četverček rdeče belih poslovnih stavb. Kak je celoten plan tega konca pa ne vem, sem pa slišal da naj bi bil še en uvoz iz avtoceste (je že dosti razkopanega).

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik futuristic pravi:
. Kak je celoten plan tega konca pa ne vem, sem pa slišal da naj bi bil še en uvoz iz avtoceste (je že dosti razkopanega).
Ne še zdaj. Verjetno šele ob širitvi obvoznice.