Lisice NUJNO!

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Torej bratu so pravkar nadeli lisice, pa nikjer nobene telefonske kam poklicat, da pridejo odmontirat in pokasirat?

Mu je pa baje nek taksist vizitko na avto dal, in mu zdaj po telefonu pravi, da moraš nekam it plačat najprej, da ti potem pridejo dol zmonitrat?!!
13.gif

prosim za čimprejšni info, da ga grem iskat, če je res treba oz. da pogruntam kam poklicat, da pridejo odmontirat

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Tole sem našel na netu:

Stroške priklenitve lisic je mogoče poravnati:

ponedeljek-petek:

6.-22. ure, na Mačkovi 1 in
22.-6. ure na parkirišču Krekov trg
sobote, nedelje, prazniki:

6.-22. ure na parkirišču Krekov trg

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.135
11.004
113
kod Džej-Zija
Tako je, kot je napisal patriot. Ni več klica na telefon in odklepanja. Tvoj brat mora it na blagajno plačat, ko je odklepanje plačano, pa blagajnik sporoči lisičarjem, da jo snamejo. Brat bo šel pa na Mačkovo in nazaj peš.

p.s. Preverjeno, na svojem avtu, prejšnji teden.
jezen.gif

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Blagajna lisic, Mačkova 1
smile-1.gif

Pa un ki lisice namontira nima ključa za snet, tako da ga brezveze tepeš in mečeš ob tla. Odklenit pride druga ekipa
cool-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
kaj pa če jih snamem brez poškodbe injih tja nesem? Lastnik avta je namreč 120 km stran

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Kako pa jih nameravaš sneti brez poškodb
confused-1.gif

Ne vem pa kako je v primeru, da lisice ostanejo na vozllu dlje časa...lajk par dni...a so kaki dodatni stroški?

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
mislim, da sem pravkar ugotovil smisel lisic

to je ta, da občina (v tem primeru MOL) pokasira čim več. Ker ne smejo napisat kazni za 70€, napišejo zakonsko kazen 20€ in potem zakasirajo še 50€ demontaže, kar se jim očitno več kot izplača, čeprav imajo za demontažo na terenu avto, ki je v bistvu v gibanju 16-20ur dnevno in 2 zaposlena v njem, ter enega zaposlenega na šalterju, kjer kasira.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Žago v roke pa o lisicah nič neveš
grin1.gif

Seveda prej pogledat, da ni kamer
grin1.gif

saj ravno to... bratu bi rekel, da naj bo še s sošolci na faksu, lastnik avtomobila je dokazano 130km stran, jaz pa mam motorni flex... 15 sekund, pa lisic ni nikjer več

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
grin1.gif

grin1.gif

saj ravno to... bratu bi rekel, da naj bo še s sošolci na faksu, lastnik avtomobila je dokazano 130km stran, jaz pa mam motorni flex... 15 sekund, pa lisic ni nikjer več

japaja...
ajde, da te vidimo. a misliš, da tisti, ki nadane lisice ne zapiše registrske in slika avtomobila?
al misliš, da jih sam natakne pol pa gre domov in čaka da pride vsak plačat?
aplauz.gif

no, izvedi tisto z fleksom, me zanima kaj bo.

Group_Therapy

Dvojček št. 2
18. jul 2007
7.339
1
38
Citat:
Uporabnik zino pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
grin1.gif

grin1.gif

japaja...
ajde, da te vidimo. a misliš, da tisti, ki nadane lisice ne zapiše registrske in slika avtomobila?
aplauz.gif

Kaj pa ce gre placat 20€ pa jim rece, da je demontazo izvedel v lastni reziji?
confused-1.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Citat:
Uporabnik zino pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
grin1.gif

grin1.gif

japaja...
aplauz.gif

Zdej pa ti meni dokazi, da sem jaz poškodoval tujo lastnino, torej lisice? Namreč v tem primeru bi se obravnavalo kot KD , kraja / uničenje tuje lastnine, pri KDju,pa je potrebno TEBI dokazovati da si kriv in ne obratno.

Kaj pa če ti je nekdo drug to naredil iz dolgcasa, hudobije,etc....karkoli že. Da grem zdele v lj in neki stari mami odžagam dol lisico, bo ona dobila kazen za njo? Pa verjemi da se bo razpištoljila na tedniku če bo treba
grin1.gif

PS: najlažje je odžagati pri ključavnici tist čepek in vse skupaj pade dol
grims-1.gif

Nazadnje urejeno:

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Pol bo pa dal za nove lisice 1000€, saj so vsi uradni državni znaki in državne "potrebščine" 5x dražje, kot da bi jih dal kam delat v lastni režiji....

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
grin1.gif

grin1.gif

Odžagej dol, samo pazi da te redar ne vidi in slika. in odpelji.
Pa naj potem lastniku dokazujejo, da jih je on snel, če bodo uspeli dokazat, sploh če jr dokazano 130km daleč.

A ni Jelenčič tako naredu? odžagal lisice, pa mu niso nič mogli, ker niso mogli dokazat, da jih je ravno on.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
.
Pravkar....LOL res doooooooooooooolg si rabu.

ja v bistvu res, do sedaj sem se vedno spraševal, zakaj enostavno ne dvignejo kazni za 50€ kot pa lisice gor talajo

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
.
Pravkar....LOL res doooooooooooooolg si rabu.

ja v bistvu res, do sedaj sem se vedno spraševal, zakaj enostavno ne dvignejo kazni za 50€ kot pa lisice gor talajo
S takim tempom boš čez ene 20 let pravkar ugotovil tisto, kar jest vem že danes, pa nisem zvedel včeraj