verzija FW,torej osnovna je v angleskem jeziku,v samem programu FW greš potem pod nastavitve in izbereš željen jezik.
Linkov trenutno nimam shanjenih,ker sem to downloadal že pred meseci in imam FW shranjen na disku.Sem pa nekje pred mesecem preverjal,če je že novejši FW pa ga ni bilo.
Vpiši v google ddwrt in zraven model roterja in ti bo našlo stran za FW,nato izbereš model routerja in ti ponudi več FW,tam kjer ti zraven napiše recommended,tistega potegni dol,odzipaj,nato pa pojdi v router in nadgradi,počakaj tako dolgo,da ti ne napiše,da je uspešno posodobljeno,včasih pride indikator poteka že prej do konca kar pa ne pomeni,da je postopek končan.
Moj nasvet,original FW od Linkys dela odlično,če ne potrebuješ zadev,ki jih imajo FW kot so Tomato,DDWRT po se je nesmiselno ubadati s tem,ker se ti na hitrosti ne bo poznalo oz. v kakšnem boljšem delovanju,sam sem to naredil zato,ker klasični FW ne omogočajo povezave dveh routerjem,ne omogočajo pojačanje signala(kar seveda skrajša življensko dobo naprave),če želiš s kom deliti signal,lahko preko omenjenih FW točno določiš hitrost povezave(npr.da ti brat ne zasede cele hitrosti z download filmov,lahko vsakemu od vama dodeliš pol hitrosti) itd.
lp