Liffe 2008

rollingstones

800. registrirani uporabnik
3. sep 2007
514
0
16
Rožna dolina
Ima kdo s foruma letos namen obiskati ljubljanski filmski festival?
zmaga.gif

Liffe 2008

Meni tale zagotovo ne uide:
cheer.gif

Shine a Light

Gospod Martin Scorsese je njihovo glasbo uporabil v svojih mnogih filmih...

Nazadnje urejeno:

khakuam

Pripravnik
19. maj 2008
260
0
16
LIFFe dogaja na polno, oba do zdaj videna filma sta bila polna. Veselim se bizarfesta imenovanega Otto, gejevski zombi.
smile-1.gif

Razen tega bo pa zanimivo videt, kaj bojo naši amaterski filmarji posneli za Itak filmfest.

Georgie

chairman
1. sep 2007
982
0
16
Far Far Away
Jaz sem bil v petek, prvič letos in upam, da ne zadnjič.
Odločil sem se na hitro in po občutku, oziroma po preostalih možnostih za ta dan, in moram reči, da je bila odločitev pravilna.
zmaga.gif

Za naslov in oceno pa več v že znani filmski temi.
smile-1.gif

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.281
191
63
Tudi jaz sem si rekel isto in šel gledat tale Shine a light. In je ..... en navaden crap.
Scorsese si je na film posnel kompilacijo "svojih" Rolling Stones komadov, tako kot si jaz zapečem CD. Začne se obetavno, z zakulisjem, prigodami, Rollingi pridejo ven, užgejo dva komada, vmes da en vložek z nekim intervjujem al kaj je že, pol pa sledi celi zbirka povprečnemu poznavalcu neznanih komadov, ki jih zaključi z nekaj malo bolj znanimi. Tudi če bi zadevo poimenoval "Rolling Stones - Live in NY", ne bi nič kaj dosti zgrešil.
Če povzamem - tako veliki skupini bi se lahko "poklonil" z nekoliko boljšim filmom kot je tale zmazek aka posnetek koncerta.

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Letos sem gledala samo dva filma, Štiri ženske - indijski in Razred - francoski. Oba sta bila gledljiva. Nista pa pustila šokantnega vtisa kultnega filma. Najboljši je bil pa indijski režiser Adoor Gopalakrishnan.
Če je kdo gledal Umetnost negativnega mišljenja, naj napiše vtise - upam da bodo film vrteli kasneje Liffe po Liffu.

majč

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.281
191
63
Tudi jaz sem gledal Štiri ženske. Zanimiv koncept, gledljiv film, ampak preveč "gledališko" odigran. Za režiserja si žal nisem vzel časa.

Bella

Pripravnik
23. okt 2008
73
0
6
Gledala francoski Božična zgodba, res super!!! Oa Gommora, no commnet ful hudo res!

Pa Inju Zver ... totalno odbit film