Lidl digitalni foroaparat

SHARK1

Globus
3. okt 2012
3.643
2
36
Če gledaš izključno ceno,je aparat ugoden za nakup,vsekakor pa bi ti priporočal,da daš še cca 50 eurov zraven in kupiš raje enega izmed teh:

http://www.mimovrste.com/artikel/1730411421/digitalni-fotoaparat-panasonic-lumix-dmc-s3ep-k-crn

http://www.mimovrste.com/artikel/1730427125/digitalni-fotoaparat-olympus-vr-340-srebrn

http://www.mimovrste.com/artikel/1730435225/digitalni-fotoaparat-canon-powershot-a2400-is-srebrn

Vsi našteti imajo optični stabilizator,ki ti pride zalo prav tako pri slikah kot pri snemanju videa (ta iz Lidla ima samo digitalno stabilizacijo,kar je velik minus v primerjavi z optično!)

Nazadnje urejeno:
17. dec 2010
1.174
0
36
125
Res je Shark1.

Jaz če kaj kupujem ... šparam raje še dva tri mesece zraven, pa si kupim boljšo robo, ki bo ziher držala še leta, pa bo še vedno dobra kvaliteta.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.309
7.073
113
pri taščici
Višja cena ni garancija za daljše delovanje. So pa ponavadi boljše fotografije, hitreje izostri in slika, močnejši flesh.....več nastavitev....

krava

Majstr
5. sep 2007
3.672
342
83
www.kacnje.eu
Citat:
Uporabnik ahmet_car pravi:
mislim da bolj slikaš na mobitelu kot stem čudom.
Kaj te mede?
bonk.gif

Zadeva je povsem solidna, verjemi. Seveda - kolikor $$$, toliko boš tudi dobil.
In lahko verjameš, da vem, kaj pišem
grims-1.gif

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.210
3.572
113
Marlbor
Glede na to, koliko izkupenj imate, lahko končno nekdo že enkrat prilepi kakšno sliko posneto s tem aparatom?

krava

Majstr
5. sep 2007
3.672
342
83
www.kacnje.eu
Hm, malo iskanja po spletu pa se najde (prilepim samo prvi review) ... gre za relativno poceni aparat, upam, da se ne najdejo pipetkarji, ki bodo utemeljevali zakaj je razlika zaradi silicijeve rezine ...

Aja - da se razumemo - govorim o Canonu, ne o Lidlovem.

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Vse kar je ok pri tem oglasu oz. fotoapartau je cena, drugače pa fotič slab, tako kot je že nekdo napisal, dodaš ene 50€ več pa že dobiš nekaj pametnega, pa ni nujno da je to Lidl. Ne razumem zakaj fol pobere res to šaro s teh trgovin? Moja mati kupla likalnik, pa ni delal dolgo, pa je potem kupla še nek toaster, pa tudi ni zrdžal dolgo. Ne vem no...

krava

Majstr
5. sep 2007
3.672
342
83
www.kacnje.eu
Čakaj - sedaj se spet ne razumemo. Jebemu sunce - že tretjič. Odgovarjaš meni, ki prodajam Canona A2300.
Tistega Lidlovega fotoaparata ne poznam, avtorju teme pa sem ponudil mojega (še zapakirana) Canona A2300.

Kar pa zadeva Lidl - nekatere stvari so povsem v redu, nekatere pa res bolj tako.

No, saj nisem tako hudo jezen, ampak res upam, da me ne bo še kdo povezal z Lidlovim aparatom.

motofrik

Guru
24. dec 2009
3.087
503
113
tam ko se terc po tori rola
Za 55 evrov je po moje čisto v redu. Za eno takšno fotografiranje, da pač posnameš nek dogodek, brez prevelikih pričakovanj. Jaz bi kupil, če ne bi imel ničesar. Tudi, če ne bodo v redu fotografije, ni neki velik denar. Morda malo poGooglaj, kakšni so vtisi uporabnikov. Jaz sem prej imel (no, še imam) Sony, ki ga je oče dobil na neki nagradni igri, cena nekaj podobnega. Podnevi je v redu, pri svetlobi. Ko pa je treba uporabiti fleš, pa je do dveh-treh metrov v redu, potem pa nima več moči. Sedanji Olympus pa ima spodobno lečo in fleš. Je pa ''malo'' dražji... Saj pravim, kupi.

krava

Majstr
5. sep 2007
3.672
342
83
www.kacnje.eu
V Sloveniji?
Priznam, da nisem obrnil vsega spleta, vendar pod 90 evri nisem našel.
Ampak naj ti bo, kdor prvi pride, ga dobi za 80 - okolica Kamnika.
evil.gif

Car

POSTman
4. avg 2007
8.576
1.831
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik krava pravi:
V Sloveniji?
Priznam, da nisem obrnil vsega spleta, vendar pod 90 evri nisem našel.
Ampak naj ti bo, kdor prvi pride, ga dobi za 80 - okolica Kamnika.
evil.gif
Najbrž nisi dobro prebral. Pri nas se dobi že za 75€ ! Ne da ti zbijam ceno, ampak res boš moral spustit! Precej...
Sicer pa sem sam pred dobrim mesecem kupil, kot drugi aparat, Canon A800 za neverjetnih 25€!
cool-1.gif
V normalnih pogojih dela odlične slike.

krava

Majstr
5. sep 2007
3.672
342
83
www.kacnje.eu
Potem pa res škoda, da nisem zadnjič dal tipu, ki je hotel dati 95
evil.gif

Bom malo pustil, ni panike. Vseeno pa bi bil link dobrodošel, da naslednjič vem, kje kupovati
cheer.gif
.