LIDL - anketa, zbiranje računov ?

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Naj me nekdo razsvetli in pove, čemu mulci pred Lidlom kupca prosijo za račune? Mene so tkole ujagal dvakrat, trikrat: a maste prosim račun, delamo eno anketo. Pa ene broške majo pripete, ne vem pa, kaj piše gor. Tipi me ne zanimajo, žensk pa tud ne morem buljit, bodo mislile, da jih gledam v rezervoarje ...

Birkof

Pripravnik
10. sep 2007
155
0
16
42
Se mi zdi, da delajo za ACNIELSEN raziskavo nakupov v diskontih.

Lep dan

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Aha, pol je to legalno ... ker precej kupcev se izmotava, da nimajo računov, pa da nimajo cajta ... sm že pomislu, da je kak čudn nateg. Čeprav tuki res ne vem, v čem bi bil nateg ???

Thanx.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik North_face pravi:
Aha, pol je to legalno ... ker precej kupcev se izmotava, da nimajo računov, pa da nimajo cajta ... sm že pomislu, da je kak čudn nateg. Čeprav tuki res ne vem, v čem bi bil nateg ???

Thanx.

Ni. Nekatere trgovine - Mercator, recimo - direkt prodajo blagajniske izpiske, nekatere pa tega nocejo poceti, zato Nielsen in podobne firme pac tako nabirajo racune.

Rabijo pa za navade kupcev, market share...

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
hysterical-1.gif

Ampak od jutr naprej bo to mal težje ... vsaj za teden dni.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.464
2.449
113
Citat:
Uporabnik North_face pravi:
Aha, pol je to legalno ...

Thanx.

Ja prav imaš, res huda ugotovitev! Kaj pa si lahko začne nekdo z računom? Kaj druga kot da si zakuri ali rit obriše ne more
smirk-1.gif

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Ne, to ni ugotovitev. Tako mi je bilo povedano. To je samo potrditev.

Ugotovitev pa je, da se brezzveze vmešavaš v resne teme ...

Nazadnje urejeno:

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.464
2.449
113
Seveda! Stvari ki so vsem jasne jih je tebi treba povedat, pošteno da priznaš
wink-1.gif

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Samo ne dajati naslova itd. Pri nas v Kranju so tako podatke zbirali neznani tujci (oziroma so se delali gluhe),pred obraz so ti postavili list na katerem je pisalo kako te prosijo za podpis peticije oziroma zbiranjem podpisov o neki pomoči, kjer si lepo navedel ime, priimek in domači naslov ter nekateri celo domačo telefonsko. Ti ljudje so kradljivci, po nekaj zbranih podatkih so šli na te naslove, saj so vedeli da so ljudje po nakupih. Poskusili so poklicati še na domačo telefonsko številko in če se ni nihče javil so lepo poskusili vlomiti. Vzeli so tisto, kar jim je bilo všeč.

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Ne moreš verjet, tud pri nam v Kranju je enako ... aja, oba sva iz istega konca ...
cheer.gif

No, sej zato sem pa sploh spraševal, v čem je keč, ker sem naletel na tvojo grupo zgorej, pa to še ni vse. Ni mi blo pa čist jasno, kaj bi (razen raziskave) lahko počeli z računi?

In, da se seveda 100% prepričam, sem vprašal tule na Alterju, kjer pa se ve, da vsi vse vedo. No, vidiš, pa so me "ta pametni" takoj potolkli .. takle mamo ...
evil.gif

Nazadnje urejeno:

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Ja nekateri imajo kar vedno IQ na glas. V glavnem ja. To grupo smo pred našim Planetom imeli nazadnje aprila. Ko sem jih vprašal kje imajo dovoljenje za zbiranje podatkov (oziroma kdo jim sploh dovoli da se nahajajo tu) me le nemo gleda in naredi kao češ da je gluha. Ko sem šel po varnostnika, sem videl kako se je začela po telefonu pogovarjat. Seveda ko sva šla nazaj z varnostnikom, jih ni bilo več.

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Aja...pa glede na to kako so ljudje oh in sploh pametni in poznajo vse pravice in to in ono...v glavnem najboljše vse...so prvi ki dajo podatke takim bedakom..