LG telefoni

disco

Fizikalc
21. jul 2007
1.102
0
36
Kaksne so vase izkusnje z LG telefoni. Gledam KU990 in KF600. Prvi bi bil zame, drugi pa za zeno. Potrebujem cimbolj multimedijski telefon, torej dober fotoaparat in snemanje. Vse ostalo, razen navadne telefonske funkcije mi ni tko pomemeno. Kako zdrzi baterija pri povprecni uporabi? Kako je z uporabo touch screena (enega in drugega). Je natancnost kot pri dlancnikih ali je bolj tko tko.

Pa ce ve kdo se kaksen aparat z podobnimi specifikacijami, naj kar napise.

Hvala

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Brat ima ku990. Je nezahteven uporabnik, tak da mu flash uporabniški vmesnik popolnoma odgovarja. Touchscreen je normalno odziven in natančen. Slike so ob pomoči stabilizatorja slike odlične.Kake videje pa dela telefon, pa ti lahhko sporočim v naslednjih dneh.Baterija je tudi povprečna, ob minimalni uporabi zdrži vsaj 2 dni.Prebral sem , da jeproblem tega lgja , da če popolnoma napolniš spominsko kartico, postane počasen -premikanje po menijih. Tolko mvem
wink-1.gif

Vse o lg ku990, aplikacijah zanj, modificiranju itd.. http://www.ku990.co.uk/wiki/index.php?title=Home

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
mati ga je nabavla, nekega srebrnega pri tušu. Vsakič ko mi reče:" pridi malo, nekaj mi na telefon naštimaj", se mi kocine pokonci postavijo
uf-1.gif
aja pa 2x je že crknil, nazadnje včeraj. kr vgasne se ko ga skupaj poklopiš.

rajši prvo malo sprobaj, preden kupiš
bonk.gif