LG star dve leti crkuje?

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.084
436
83
45
dolenska
Sej še ne sam sem zjutraj opazil, da je en piksel cel cajt rdeč. Yebemti pa ravno je dopolnil dve leti. Pa sej pikslov je še dost sam, a gre v maloro? Pa viden od pol metra tut ni, ko pa gledaš od 30 cm pa vidiš pikico.
Ta novodobna roba ni vredna pol sparjenega pira.

shift

Guru
20. jul 2007
9.894
2.277
113
za šankom
nekatere firme imajo določeno koliko pixlov in pa samo pozicijo pixlov ki so hin da ti priznajo garancijo.

jest5

Guru
18. avg 2007
25.917
-8.644
113
Malo na trše podrgni s prsti po tem pikslu. Včasih jim taka masaža pomaga, da izginejo.
Samo ne pretiravaj

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
En pixel to zagotovo ni, tipicno morata biti ali dva tik en ob drugem ali pa vec na celem ekranu. Tegobe poceni LCDjev
frown-1.gif

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.084
436
83
45
dolenska
Sem pomasiral ekran pa je še kr. Zaenkrat vidim samo enega umrlega. Jh, sej še ni panike, ker ga na 2 m ne vidim.
Še enkrat preveril na beli podlagi. Samo eden je hin.

Hej, LG pa že ni pocen roba
10.gif

Nazadnje urejeno:

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Preveri se na crni podlagi za vsak slucaj (jaz imam na prenosniku en pixel, ki je zelen ob crnem ozadju, kot npr. pri gledanju filmov, na belem pa izgleda normalno).

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Ja,kupiš pa samsung in tam ti ne crkne samo eden ampak ti kar po celem naredi kot bi čez cedilko gledal in to že po 14 dneh.
Menjal za novega,zdržalo 2 meseca pa so se zopet pojavli ampak sedaj mogoče kakih 6.Nesel nazaj v Bigbang zahteval denar,ki sem ga začuda tudi dobil šel v drugo trgovino kupit LG in še kar dela bez problemov.
Za nekatere je LG šrot za druge Samsung za tretje nekaj drugega tako pač je vsak svoje hvali in je vse druga šrot.

motoristic

Fizikalc
18. avg 2007
1.315
21
38
Ljubljana
Moj tri leta stari philips pa kar noče umret
frown-1.gif
Mi žena ne dovol druzga ( rad bi večjo diagonalo) TVja kupt, dokler ta ne umre bemu... Ga bom moral nekak frderbat, druge ni...

Gox

1.200. registrirani uporabnik
24. sep 2007
1.979
71
48
44
www.citroenar.com
Malo OFF ...

Citat:
Uporabnik motoristic pravi:
Ampak uničt tko,da stara ne posumi name
tongue-1.gif

"domačemu" serviserju pustiš ključ bajte ... pa se z njim dogovoriš, da ga medtem ko ti tvojo pelješ v šoping center, malo "poštela" da se ne prižge več. ... ko prideš domov, pustiš da tvoja prva zagrabi za daljinca ... pol pa klic "domačemu" serviserju, ki pride, odpre škatlo ... pa pove, da se ne splača popravit, treba kar drugega kupit.

(pa še zmeniš se, da pol serviser popravi nazj tvoj TV, ga proda, pa si razdelita €)

Paq bo doma nov TV, pa še za pijačo bo ostalo.

motoristic

Fizikalc
18. avg 2007
1.315
21
38
Ljubljana
Zakaj? Saj je v tem primeru ona realist.. 3 leta nazaj sem za 37" plačal kar nekaj denarja a danes je premajhna! Jaz bi menjal njej (ker kakor pravim TV še dela) žal denarja.. ja - je gorenjka
tongue-1.gif

Ampak..saj veš.. The difference between men and boys is the price of their toys!

Seba81

Majstr
25. avg 2009
2.049
119
63
Doma
Smoukar poklič na servis v Lj-Šentvid, to je uradbi, so uredu.Meni so popravli tv, drugače bi ga lahko sam v smeti vrgel.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
V mojem stanovanju in za svoj denar bom kupil karkoli meni pade na pamet. Ce je to nov TV, bo pac nov TV, zato se mi res ni treba delati nevednega "a kar crknil je ? ja, potem bo pa treba po novega"
smile-1.gif