LG "Ni modula CI"

Super

Pripravnik
4. apr 2012
756
20
18
Imamo televizor LG32LM620S in včeraj smo ga priklopili na WI-FI in TV je ponudil nadgradnjo programske opreme. Zaženem in se nadgradi. Od takrat mi napiše na vseh kanalih (Telemach, imamo modul in kartico v TV-ju) "ni modula CI". Sem povlekel ven modul, pa nazaj notri, pa TV nekajkrat ugasnil in prižgal, še vedno črnina in napis "ni modula CI". Delujejo samo SLO1 tudi v HD, SLO2 tudi v HD, TV3 pa mogoče še kateri... Na ostalih je črnina... Je imel kdo tako situacijo? Kako rešiti ta problem? PS: Modul in kartica sta pravilno vstavljena v TV, do včeraj je vse delalo tako kot mora.

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Dobro poglej pine na televiziji, sem že videl da se je en malo zvil in zato ni delalo.

Super

Pripravnik
4. apr 2012
756
20
18
A se pin na TV kar sam od sebe zvije? Do včeraj je vse ok delalo, potem pa po nadgradnji črnina. Mogoče je bila tako močna nadgradnja da se je kar TV tresel in se je zaradi tega kakšen pin zvil...
smile-1.gif
Bom preveril, čeprav skoraj ne verjamem da bi bilo to krivo.

I

Izbrisan uporabnik #488

Ven pa not si vlekel.
Samo preveri, dobronamerno.

Res pa da ti je po udejtu že napisalo, ampak morda je zahteval vtik in iztik.

Super

Pripravnik
4. apr 2012
756
20
18
Vem da misliš dobronamerno... Zdajle sem še enkrat iztaknil in vtaknil in deluje... Mogoče sem prej modul premalo porinil v režo... No upam, da je bila kriva moja "nežnost"
smile-1.gif